Kultura Promocijsko sporočilo

V novem delu uspešnice Moja obilna grška poroka 3 se na velika platna vrača slavna družina Portokalosovi

31. 8. 2023
V novem delu uspešnice Moja obilna grška poroka 3 se na velika platna vrača slavna družina Portokalosovi (foto: Karantanija Cinemas)
Karantanija Cinemas

Ena najbolj znanih grških družin Portokalosovi se vrača v kinematografe! Prihodnji teden si bomo lahko ogledali tretje nadaljevanje komične uspešnice o ljubezenskih prigodah grške družine, ki pa se tokrat vrača s povsem novo dogodivščino v novem delu romantične komedije Moja obilna grška poroka 3.

Igralka Nia Vardalos, ki je za vse tri dele napisala scenarij, je tokrat sedla tudi na režiserski stolček. Producenti filma so Rita Wilson, Tom Hanks in Gary Goetzman, v glavnih vlogah pa poleg Nie Vardalos zaigrajo še John Corbett, Elena Kampouris, Gia Carides, Joey Fatone, Louis Mandylor, Lainie Kazan in Andrea Martin.

Premierna projekcija se bo odvrtela v sredo, 6. septembra v Cineplexxu v Ljubljani, v četrtek, 7. septembra, pa si film lahko ogledate na Ladies Night v vseh Cineplexx centrih in na Queen's Night v Mariboxu.

Oglejte si napovednik, v koledarju pa zabeležite 7. september, ko romantična komedija MOJA OBILNA GRŠKA POROKA 3 prihaja na redni spored v kinematografe.

Naj spomnimo ...

V prvem delu komedije iz leta 2002 smo spoznali svojeglavo Toulo (Nia Vardalos), ki se zagleda v postavnega neznanca Iana (John Corbett), s katerim prične hoditi na zmenke, se kmalu poročita in se trudita povezati svoji družini.

V drugem delu (2016) pa se zakonca srečujeta s težavami z odraščajočo najstniško hčerko, pa tudi z iskrico v zakonu, velika družina pa se pripravlja na še obilnejšo grško poroko.