Koncerti po Sloveniji

29. 4. 2011
Koncerti po Sloveniji

Maj, junij in julij - kaj se bo dogajalo po koncertnih dvoranah?

Zucchero / Stožice

31. maja se bo ob 21. uri v Stožicah ustavil tudi znani italijanski poet in glasbenik Zucchero.

Elton John / Stadion Izola

Mestni stadion Izola, Cankarjev drevored 28: naslov, kjer lahko 2. julija srečate britanskega zvezdnika Eltona Johna z bendom. Več na www.eventim.si.

Electronic Carnival / Gospodarsko razstavišče

20. maja 2011 bo Ljubljana gostila vodilni slovenski elektronski dogodek Electronic Carnival, ki se bo tokrat predstavil v svoji največji različici do zdaj. Kraj dogodka: Gospodarsko razstavišče.

Hindi Zahra / Kino Šiška

V Parizu živeča maroška femme fatale berberskega rodu Hindi Zahra (izg. Zara) je obnorela Evropo s svojim singlom Beautiful Tango in nato še s prvencem Handmade, ki ga je izdala za založbo Blue Note leta 2010. Občinstvo bo na dogodku ogreval Vasko Atanasovski s skupino Mlajask. Kino Šiška, 31. maja ob 21. uri.

The National / Križanke

Skupina The National je na svetovni turneji od maja 2010, zato lahko upravičeno pričakujemo izvrsten nastop v izjemnem ambientu, ki ga ponujajo Križanke. Sreda, 6. julija 2011, ob 21. uri.

Moby / Mars, Gospodarsko razstavišče

Mars festival se vrača! Potekal bo v četrtek, 26. maja 2011, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Mars Ljubljana – Zagreb Trans Europe festival vas bo letos spet navdušil, saj bo osrednji festivalski dogodek potekal na ploščadi Fontana, kjer bo na glavnem odru nastopil nihče drug kot MOBY. Poleg njega boste slišali tudi TBF, DARKWOOD DUB, ROTOR in zmagovalca predizbora Glasba z drugega planeta.

Jeff Beck / Križanke

Eden izmed najbolj priznanih angleških glasbenikov Jeff Beck se bo 28. junija ob 21. uri ustavil v ljubljanskih Križankah.

 

Lisa, fotografija promocijsko gradivo Moby - Destroyed