Ko boste enkrat preizkusili TA telefon, boste svojega pospravili v predal!

Naša novinarka se je ravno vrnila s predstavitve novih telefonov Honor v Londonu, na kateri je prejela novi telefon Honor 7X in, ne boste verjeli, svoj srebrn iPhone 7 zamenjala z njim. Preverite, zakaj.

Lifestyle, 13. 12. 2017

Honor 7x

Tudi vam pametni telefon predstavlja napravo, brez katere ne gre? Okej, tudi meni. Novi Honor 7X imam sedaj v rabi slab teden in ne morem reči, da sem se z njim že povsem spoznala, lahko pa povem, da mi je neskončno prirasel k srcu. Predvsem zaradi tega, ker ponuja sledeče:

Honor 7X dela izjemne fotografije

To je zame zagotovo na prvem mestu. Lepe fotografije pritegnejo več ljudi. Prav zato so še kako pomembne pri ustvarjanju zapisov na spletu in socialnih omrežjih.

Honor 7x s kvaliteto svoje kamere (natančneje dvema kamerama!) naredi fotografijo, ki je naravnost za objavo na Instagramu – ostra, zelo svetla in živih barv.

7X ima dve ločeni kameri. Ena za široki kot, druga pa pride zelo prav, ko želimo približati motiv. Zelo velika zaslonka pa fotoaparatu omogoča ustvarjanje izvrstnega bokeh učinka. Pozdravljeno, zamegljeno ozadje!

A post shared by Olga (@liolaliola) on Dec 12, 2017 at 5:13am PST

Honor 7X je minimalističen in eleganten

Model, ki sem ga prejela na predstavitvi v Londonu, ima lepo ohišje. Je temno modre barve in deluje nadvse elegantno in minimalistično. Na voljo je tudi v zlati in črni. Nekoliko spominja na iPhone, ki je znan po svojih popolnih oblikah.

A post shared by Honor smartphone (@honorglobal) on Nov 26, 2017 at 7:32am PST

Velik zaslon

Honor 7X je nekoliko večji od iPhona 7. Na ta račun je večji tudi zaslon, ki sega lepo do roba telefona.

 

A post shared by Honor España (@honor_es) on Dec 13, 2017 at 7:02am PST

Vrhunska baterija

Honor 7X ima zelo dobro baterijo, ki se (v primerjavi z iPhonom) zelo hitro polni in tudi dolgo zdrži. In to pravim jaz, ki velik del dneva preživim na mailih, klicih in družabnih omrežjih. Ni ga potrebno polniti vsak dan, kot sem to počela do zdaj. Jeeej!

Čitalnik prstnih odtisov

Na zadnji strani ima čitalnik prstnih odtisov, ki deluje zelo odzivno in hitro.

 

A post shared by Honor smartphone (@honorglobal) on Nov 24, 2017 at 7:32am PST

Dostopen za razumno ceno

Telefona Honor 7X, ki ga uvrščamo v srednji cenovni razred, trenutno pri nas še ni mogoče dobiti, ga bo pa "kitajski proizvajalec telefonov v Evropi začel prodajati že ta mesec." Tako je na predstavitvi v Londonu povedal Honorjev predsednik George Zhao.

Za Honor 7X boste odšteli 299 evrov. In še to: za ta denar boste težko našli kaj boljšega!

A post shared by Honor España (@honor_es) on Dec 1, 2017 at 3:28am PST

Honor 7X je telefon za mlade in mlade po srcu!

Zgoraj si lahko zasledili le nekatere prednosti telefona Honor 7X, ki je peti po vrsti v družini Honor X. Tehničnih podatkov in ostalih številnih zadev nisem izpostavljala. To smo pač ženske.

Honor 7X me je res presenetil in navdušil do te točke, da sem iPhone pospravila v predal. Prepričana sem, da bo očaral tudi vas.

Ajda Hovnik Plešej
Fotografije: promocijsko gradivo in Instagram.com/@honor_es

Najbolj brano