Kempinski vabi na spomladansko razvajanje v Istri

Izkoristite edinstveno posebno ponudbo in uživajte v kulinaričnih presenečenjih ter čarih istrske pomladi v Kempinskem Hotelu Adriatic, golf in spa resortu s petimi zvezdicami. Nahaja se v neposredni bližini morja v Umagu.

Promocijsko sporočilo, 7. 4. 2016

Če iščete popoln spomladanski oddih, za trenutek izstopite iz svojega vsakdanjega življenja in poiščite nekaj najboljšega zase. Če ste hedonisti in želite sprostitev izven mesta, boste nadvse uživali v wellness programu, ob odlični kulinariki in raznoliki ponudbi tega luksuznega hotela, ki je del svetovno znane Kempinski hotelske verige.

Začnite svoje brezskrbno potovanje z neskončno sprostitvijo v centru Energy Clinic Carolea Spa, ki s svojim konceptom temelji na zdravju in dobrem počutju, ponuja pomlajevalno zdravljenje, športne aktivnosti z osebnim trenerjem in tretmaje z luksuzno kozmetiko. Bogata raznolikost se kaže tudi v ponudbi: hammam ritual, tradicionalna masaža z Daljnega vzhoda in starodavne tehnike zdravilne kitajske medicine. Gostom so brezplačno na voljo savne in parna kopel, rimska kopel ter poseben sprostitveni otoček z vodno posteljo, ogrevanimi ležalniki, notranjimi bazeni in fitnesom.

Restavracije Diana in Kanova spodbujajo simbiozo hedonizma in zdrave, uravnotežene prehrane skozi posebej izdelane menije in promocije. Tako lahko v določenih območjih v aprilu na primer izkoristite poseben 20% promocijski popust v njihovih à la carte restavracijah Diana, vključno s pijačo.

To je za mnoge priložnost, da uživajo v udobju istrske in mediteranske kuhinje in tako okusijo ene najbolj zdravih in najbolj cenjenih okusov svetovne kuhinje v interpretaciji visoke gastronomije.

Meniji so sezonski, dopolnjeni z zelišči iz lastnega hotelskega vrta in iz svežih sestavin iz regije (sveže ribe, istrski divji šparglji, tartufi, pršut, domači sir, meso istrskega boškarina, olivno olje in mnoge druge).

Obogatite svojo izkušnjo in si izberite eno od elegantnih sob in apartmajev, ki imajo prostorne balkone in terase. Izberite poseben tridnevni paket za spomladanski oddih od 21. aprila do 4. maja 2016. Paket vključuje nastanitev, bogat Kempinski gurmanski zajtrk, vstop v center Energy Clinic Carolea Spa, uporabo savne, notranji bazen, fitnes in wi-fi. Cena za dvoposteljno sobo je od 155 eur/noč naprej.

Rezervacije in informacije:

Tel +385 52 707 000 • Fax +385 52 737 093

reservations.adriatic@kempinski.com

Code: Love Adriatic

kempinski.com/istria

Najbolj brano