Kdo prejme naziv Cosmo influencer 2019?

Nagrade za najbolj karizmatične vplivnice letošnjega leta PREJMEJO . . .

Lifestyle, 31. 10. 2019
Kdo prejme naziv Cosmo influencer 2019? - Foto: FOTO: Shutterstock

Revija Cosmopolitan Slovenija letos prvič podeljuje naziv Cosmo Influencer 2019. Naj vplivnico smo že izbrali v petih kategorijah – moda, lepota, šport, življenjski slog in gourmet. Le ena pa bo prejela naziv Cosmo Influencer 2019. Prejemnico naziva bomo razglasili 5.11. na blogerski konferenci v Mestnem muzeju Ljubljana.

Kdo so vplivnice, ki so nas najbolj navdušile v tem letu?

MODA

Sanja Grohar

“Malokdo ve, da za popolno sliko samozavestne Sanje stoji krhka, nežna punca, ki je potrebovala veliko let, da se je sprejela takšno, kakršna je. Sem izredno samokritična in do minulega leta skoraj nikoli nisem objavila slike, ki ne bi bila videti popolno. Od nosečnosti dalje pa se je v meni nekaj premaknilo. Kot javno izpostavljena oseba nosim odgovornost do svojih sledilcev. Naj vidijo, da popolnost ni potrebna, saj niti ne obstaja.”

ŠPORT

Nuša Gnezda

“Moj profil ne živi od reklam, ker imam svoj produkt, ki ga (še premalo) tržim. Ustvarjam po navdihu. Dobim ogromno sporočil, da sem edinstvena, zato ker ne skoparim z besedami. Povem, kar si mislim, naj se sliši grdo, direktno ali lepo. Ne obremenjujem se, kaj si bo kdo mislil, čeprav sem si v preteklosti velikokrat premislila inopustila idejo, da bi objavila neko vsebino, saj je nekdo o podobni temi ravno pisal. Dobro se počutim kot ‘one man band’, ki se drži zase.”

Nagrajenke za Cosmo Influencer Awards 2019 smo v posameznih kategorijah izbrali pripadniki Cosmo skupnosti - bralke revije in uredništvo. Uradno jih bomo podelili na 3. Blogerski konferenci.

LEPOTA

Lea Filipovič

“Pred letom dni sem začela dvomiti o sebi in o smislu tega, kar počnem. Številni ne vedo, da v resnici zelo cenim svojo zasebnost in da lahko ljudi, ki jih imam za svoje, preštejem na prste ene roke. Zaradi narave svojega dela včasih izpade, da s svetom delim vse, kar se mi dogaja. V resnici delim le kakšnih 5 do 10 odstotkov svojega življenja. Še vedno najraje spijem kavo v družbi prijateljice, šibam v naravo ali pa s fantom Anžetom uživam v dobri večerji – brez kamere.”

GOURMET

Ana Žontar Kristanc

“Vplivneži smo pravzaprav vsi, saj vsi s svojim vedenjem in življenjem vplivamo na ljudi okoli sebe. Menim, da ljudje, ki me spremljajo, ravno toliko vplivajo name kot jaz nanje. Jaz z njimi delim zanimive recepte, svoje trenutke, pozitivne misli, oni pa mi vse to vračajo s svojimi sporočili, komentarji, idejami ... Se mi zdi, da v mojem kotičku spleta vplivamo vsi na vse in ponosna sem, da vvelikem deležu zelo pozitivno.”

ŽIVLJENJSKI SLOG

Nika Erčulj

“Na družbenih omrežjih delim veliko vsebine o tistih ne najlepših življenjskih izkušnjah in emocijah. Za največji uspeh štejem zdravljenje svoje mentalne bolezni in to, da sem lahko s tem pomagala tudi drugim. Čeprav sem že premlevala, ali je pot ustvarjalke spletne vsebine res zame, menim, da moje delo pomeni odgovornost do svojega občinstva. Nikoli ne objavim vsebine brez globljega pomena, za katero menim, da ne bi pomagala mojim sledilcem.”

Poleg nagrajenk v petih kategorijah, bomo v okviru Cosmo Influencer Awards 2019 eni izmed vseh letošnjih nominirak podelili naziv Cosmo Influencer 2019. Kdo je dekle, ki prejme naziv, boš izvedela na 3. Blogerski konferenci 5. novembra v Mestnem muzeju Ljubljana.

Preberi tudi: Kdo so nominiranke za Cosmo Influencer Awards 2019

Cosmo Influencer Awards 2019 podpirajo:

NIVEA
NIVEA Beauty Elixir DEOMILK

Odkrijte prvi lepotni eliksir v obliki antiperspiranta NIVEA Beauty Elixir DEOMILK, ki ni običajen zaščitni antiperspirant, temveč je lepotni antiperspirant. Z dragoceno mlečno esenco, ki vsebuje minerale in vitamine, v trenutku poskrbi za mehko in lepo kožo, tudi po britju.

Sponzor kategorije LEPOTA.

CCC Shoes & Bags

Je poljska maloprodajna veriga obutve, torbic in dodatkov, znana po veliki izbiri in pristopnih cenah. Ponudba za ženske, moške in otroke je primerna za vse priložnosti: športna obutev, obutev in torbice za vsakodnevne kombinacije, pa tudi za elegantni večerni outfit. Kolekcija jesen/zima 19/20 sledi trendom in ponuja raznolikost v ponudbi in cenah. Zagotavlja, da bo vsaka ženska našla tisto, kar išče: idealen par zase!

Sponzor kategorije MODA.

Najbolj brano