Kdaj ste nazadnje komu poklonili PRIZNANJE, ker počne nekaj navdihujočega? Poznamo odličen način, kako to storiti!

Kako pogosto se ti zdi, da v današnjem hitrem življenjskem slogu včasih pogrešaš malo nežnosti? Se ti ne zdi, da nas pogosteje obkrožajo hude in grde zgodbe ter teme, ki nas obremenjujejo?

Promocijsko sporočilo, 15. 3. 2022
Kdaj ste nazadnje komu poklonili PRIZNANJE, ker počne nekaj navdihujočega? Poznamo odličen način, kako to storiti! - Foto: PROFIMEDIA, Milka

Ustavite se za trenutek. In si predstavljajte, da je nežnosti malo več.

Je že bolje, kajne?

In, kar je najboljše, si vam sploh ni treba predstavljati – saj se je Milka potrudila in nežnosti dala besedo. Posebni ovitki čokolade Milka z alpskim mlekom so tu, da nas spomnijo, kako pomembna je nežnost, in nam pomagajo polepšati vsakdan, sebi in svojim najbližjim. Štirje različni ovitki govorijo o 4 pomembnih nežnih temah, ena izmed njih pa je priznanje.

Velik uspeh zasluži veliko proslavo. Vendar kako sploh izmeriti velikost uspeha? Preprosto – velikost uspeha je sorazmerna količini veselja, ki ga povzroča. Zato je lepo podpreti koga in povedati, kako pomembne in velike stvari počne. Ker če se velika in pomembna dejanja ne prepoznajo in negujejo, bi lahko izginila. Če pa takšna dejanja izginejo, izgine tudi vsa nežnost. Zato – čokolado v roke in dajte priznanje tistim, ki si ga zaslužijo. Glasno povejte, da so njegova ali njena dejanja vredna in navdihujoča.

Ni težko reči bravo.

Pa še lepo je.

Najbolj brano