Kako izbrati darilo zanjo in zanj?

Veliko ljudi že misel na božično nakupovanje hitro spravi v slabo voljo. A ne zato, ker nebi marali obdarovanja, pač pa preprosto zato, ker jim najtežji del predstavlja ideja – kaj kupiti. Za vse smo pripravili nekaj predlogov, ki vam bodo letošnje nakupe precej olajšali. Če pa z nakupom želite storiti še nekaj dobrega in podpreti slovenske podjetnike, potem so izdelki 12 podjetnikov projekta Štartaj Slovenija kot nalašč za vas! Med njimi boste zagotovo našli nekaj zanjo in zanj!

Promocijsko sporočilo, 10. 12. 2016
Kako izbrati darilo zanjo in zanj? - Foto: profimedia

4 predlogi za lažje božično nakupovanje!

Razmislite o hobijih

Tako moškega, kot tudi žensko, bo razveselilo darilo povezano s hobiji. Športnim navdušencem tako lahko podarite športne copate, nogavice, majice za trening in podobno. Ljubitelje umetnosti pa boste zagotovo razveselili z vstopnicami za gledališče, opero, balet ali s kakšno dobro knjigo.

Upoštevajte želje

Saj veste, da ljudje veliko krat kupimo tisto, kar je všeč nam. Ker želimo razveseliti ljubljeno osebo, se bomo seveda skušali spomniti vseh pogovorov, v katerih nam je nenamerno odkrila kaj si želi imeti ali potrebuje. To je seveda tudi dober trening za pozorno poslušanje vse leto.

Budžet in prioritete

Pol bo zagotovo narejenega, ko boste določili znesek, ki ga želite porabiti za vsako osebo, ki jo boste obdarovali! Tukaj vam prav pride tudi določitev prioritet. Vam najbližji so zagotovo na med prvimi, nato sledijo tisti, ki jim boste dali darila v znak pozornosti.

Funkcionalna darila

Samo spomnite se, koliko neuporabnih predmetov ste že sami dobili v dar. In kje so danes? Ali v kakšni škatli v kleti in garaži, ali pa vas na polici vsakič znova jezijo, ko z njih brišete prah. Družini in prijateljem letos torej podarimo tisto, za kar vemo, da resnično potrebujejo in bodo z veseljem uporabljali.

Kupujmo slovenske izdelke!

Zdaj že vsi zelo dobro poznamo 12 podjetnikov projekta Štartaj Slovenija in njihove domiselne ter uporabne izdelke. Le kdo nebi bil vesel naravnega dezodorant v kremi Nelipot, ki vsebuje izključno naravne sestavine brez kakršnih koli dodatkov?

Si kdo od vaši bližnjih želi vrtnarit, a nimajo časa za najem vrtička? Podarite Urban Planty. Oblikovalsko dovršen urbani vrtiček, namenjen gojenju dišavnic ter svežih zelišč na dosegu roke.

Vsem ljubiteljem tradicionalne potice pa enostavno morate podariti LePotico. Tradicionalno slovensko potico v miniaturni obliki, pripravljena za dopeko.

Tistim, ki se radi smukajo po kuhinji in navdušeno vihtijo kuhalnico pa podarite Barba sol. Gre za čudovito morska sol, ki je z dodatki sestavin večinoma lokalnega porekla postala unikatna sol z okusom.

Več o vseh izdelkih 12 podjetnikov projekta Štartaj Slovenija preberite tukaj. Prav vsakega med njimi pa lahko kadarkoli kupite v trgovinah Interspar. Saj veste: 12 avtorjev, 12 izdelkov, a le eden od njih bo postal naslednji Hit produkt 2016. Kateri, boste z nakom odločili tudi vi!

Kateri bo Hit produkt 2016?

Oddaja Štartaj, Slovenija! se počasi bliža velikemu finalu in radovednost, kateri bo Hit pordukt leta 2016 se stopnjuje. Med vsemi izdelki na polici Štartaj Slovenija bo namreč ob koncu projekta izbran Hit produkt 2016, njegovega avtorja pa čaka izjemna nagrada:  6-mesečna ekskluzivna pogodba s Spar Slovenija ter medijska podpora s strani ProPlus in marketinško svetovanje s strani oglaševalske agencije Formitas.

Najbolj brano