Eva Ahačevčič Pakiž vam pokaže, kako posneti najboljši selfi (še nikoli ni bilo tako enostavno!)

Telefon bo postal vaš najboljši prijatelj.

Promocijsko sporočilo, 15. 12. 2021
Eva Ahačevčič Pakiž vam pokaže, kako posneti najboljši selfi (še nikoli ni bilo tako enostavno!) - Foto: Eva Ahačevčič Pakiž, Promocijsko gradivo

Vsi smo že kdaj posneli selfi. Sebek. Avtoportet, posnet s telefonom. 

A vsem to ne gre tako dobro od rok, zato včasih raje brskamo po socialnih omrežjih in opazujemo, kako to počnejo profesionalci. Modne navdušenke, manekenke in vplivnice to zagotovo znajo najbolje, zato smo za nasvet, kako enostavno posneti najboljši selfie, vprašali kar Evo Ahačevčič Pakiž.

Simpatična blogerka, ki odlično usklajuje vse obveznosti kot blogerka in mamica, pa uspešno sodeluje tudi s številnimi podjetji. Eno izmed njih je Samsung, skozi katerega se je Eva spoznala s telefonom Galaxy Z Flip3 5G, ki ji je močno olajšal delo.

Fotkanje še nikoli ni bilo tako zabavno in enostavno

"Priznati moram, da v zimskem času na modne dodatke kar malo pozabim, je pa z mano vedno telefon. Slednji se s svojo brezčasno krem barvo resnično poda k vsakemu mojemu stajlingu, pa res je super, ker je zložljiv. Kadar ob sebi nimam fotografa ga postavim pod želenim kotom, mu pomaham in že me fotografira - četudi imam na sebi rokavičke, tako da me pozimi ne bo nič več zeblo v roke pri snemanju selfijev." je povedala Eva.

Ni pa to edina funkcija, ki jo je navdušila. "Zahvaljujoč njegovemu zložljivemu ekranu lahko hkrati počnem več stvari. Na eni polovici v koledarčku usklajujem svoje opravke, na drugi polovici nadaljujem fotkanje. Izjemno!"

Majhen za v dlan ali žep, velik, ko opravlja svoje delo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Love, Eva ❤ | fashion | beauty (@evaahacevcic_pakiz)

Samsung Galaxy Z Flip3 5G je moderni telefon, ki bo s svojimi funkcijami navdušil predvsem mlade (ali mlade po srcu), modne navdušenke in tiste, ki posnamete veliko fotografij - prostoročno snemanje selfijev in vrhunski izbor kamer je le nekaj detajlov, ki so prepričali tudi Evo.

Gre za prepogljiv telefon, ki stoji samostojno, z razdeljenim zaslonom pa lahko upravljate z več opravili. Ne da bi odpirali telefon, lahko preverite sporočila, posnamete fotografije ali predvajate glasbo.

Več o njegovih funkcijah poiščite na samsung.si.
Naj napredna izkušnja novih naprav Galaxy Z postane tudi del vašega vsakdana, zdaj tudi v posebni praznični akciji Pričnite praznike s Samsung Galaxy. Vabimo vas, da nas obiščite vsak dan razen nedelje do 31. 12. 2021 med 9. in 21. uro v Cityparku in Supernovi v Ljubljani ter City centru v Celju.

Najbolj brano