Europarkova sladka šestnajstica v znamenju dobre glasbe

Konec avgusta bo Maribor ponovno zaživel v prav posebnem vzdušju, ki ga bo pričarala 16-letnica nakupovalnega središča Europark.

Lifestyle, 16. 8. 2016
Europarkova sladka šestnajstica v znamenju dobre glasbe - Foto: Promocijsko gradivo

V preteklih letih so pripravili in gostili nešteto nepozabnih družbeno odgovornih in zabavnih dogodkov, prav nič drugače pa ne bo tudi ob letošnjem rojstnem dnevu. V štajersko prestolnico so namreč znova povabili odlične glasbene zasedbe, otroke pa med 22. in 28. avgustom čaka pustolovščina z Ice Age junaki.

Glasbena poslastica na Trgu Leona Štuklja

V soboto, 20. avgusta, se bo na Trgu Leona Štuklja v centru mesta Maribor odvil Europarkov nepozabni koncert, ki ga največje nakupovalno središče na severovzhodu države podarja Štajercem in vsej Sloveniji. Za vse, ki bodo z Europarkom praznovali ta srečni dan, bodo ob 20. uri zabavo pričeli Tabuji, štajerska zasedba, ki že od leta 1998 navdušuje stare in mlade ljubitelje glasbe, zatem pa bomo uživali ob pesmih Jana Plestenjaka. Romantični in energični hiti bodo obiskovalce zazibali v poletnih ritmih in pričarali nepozabno glasbeno doživetje ob Europarkovi sladki šestnajstici.

Za Europarkovih 16 let tudi Jan Plestenjak in Tabuji

Pestro v štajerskem nakupovalnem središču

Zabava pa ne bo trajala le en večer. Teden dni za praznovanjem v središču Maribora, v soboto, 27. avgusta, bodo v Europarku ob 11. uri praznovanje pričeli z nastopom najpopularnejše slovenske vokalne zasedbe Perpetuum Jazzile. Medtem ko bodo obiskovalci zapeli skupaj s priljubljenim a capella zborom, bo potekala tudi razdelitev slastne torte velikanke, ob 18. uri pa bo nakupovalno središče dvignila na noge energična Tanja Žagar. Zvečer se bodo obiskovalci lahko sprehodili tudi skozi »Vrata sreče« in tako osvojili darilne bone Desetak.

Z Europarkom bodo praznovali tudi Perpetuum Jazzile in Tanja Žagar

Več na www.europark.si.

Najbolj brano