Doživite novo dimenzijo sprostitve v večkrat nagrajenem hotelu Kempinski Hotel Adriatic

Luksuzni hotel Golf & Spa Resort Kempinski Hotel Adriatic v mestecu Alberi v bližini Umaga ponuja idealno kombinacijo aktivnega dopusta z igranjem golfa ter brezskrbne sprostitve in nabiranja moči v wellness centru Carolea, ki se razprostira na kar 3000 kvadratnih metrih. Romantična kapelica, obdana s sredozemskim vrtom, in hotelska plaža sta kot nalašč za zaljubljence, ki si lahko tam izrečejo ljubezenske zaobljube. V hotelu lahko organizirate tudi kongrese ali poslovna srečanja, saj so na voljo številni večnamenski kongresni prostori z neposrednim pogledom na Jadransko morje.

Presidential Suite - Henry Morgan pogled na morje

Promocijsko sporočilo, 7. 5. 2015
Hotelski bazen (foto: Kempinski Hotel Adriatic, Alberi)

Hotelski bazen

Notranji bazen (foto: Kempinski Hotel Adriatic, Alberi)

Notranji bazen

Carolea Spa - rimske kopeli (foto: Kempinski Hotel Adriatic, Alberi)

Carolea Spa - rimske kopeli

Carolea Spa - Wellness področje (foto: Kempinski Hotel Adriatic, Alberi)

Carolea Spa - Wellness področje

Executive Suite pogled na morje - notranjost (foto: Kempinski Hotel Adriatic, Alberi)

Executive Suite pogled na morje - notranjost

Presidential Suite - Henry Morgan spalnica (foto: Kempinski Hotel Adriatic, Alberi)

Presidential Suite - Henry Morgan spalnica

Presidential Suite -  Henry Morgan dnevna soba (foto: Kempinski Hotel Adriatic, Alberi)

Presidential Suite - Henry Morgan dnevna soba

Obala (foto: Kempinski Hotel Adriatic, Alberi)

Obala

Golfsko igrišče (foto: Kempinski Hotel Adriatic, Alberi)

Golfsko igrišče

Kempinski Hotel Adriatic je razkošno in moderno zasnovano poslopje z velikimi steklenimi površinami, ki zagotavljajo čudovit razgled na živopisno istrsko pokrajino in obrise najstarejšega svetilnika v tem delu Jadrana, z druge strani pa se odpira pogled na obzorje, ki se razteza od Piranskega zaliva vse do očarljivega Pirana in Portoroža, italijanskih mest Rovigo in Gradež ter zasneženih vrhov Alp.

Hotel ima 186 prostornih luksuznih sob in apartmajev, opremljenih po najnovejših standardih udobja in z vrhunsko tehnologijo. Predsedniška apartmaja v prevladujoči črno-beli barvi vas bosta osupnila z naprednimi tehnološkimi rešitvami in sodobnim dizajnom. Ti luksuzni namestitvi na vrhu hotela merita 250 kvadratnih metrov, pohvalita pa se lahko tudi s 560 kvadratnimi metri terase z zunanjim džakuzijem in pogledom na Piranski zaliv, slovensko in italijansko obalo ter veličastne vrhove Alp, zaradi katerega imajo gosti občutek, da lebdijo med nebom in morjem. Da bi predsedniškima apartmajema vtisnili pečat istrskih legend, je črni apartma poimenovan po legendarnem istrskem vampirju Juretu Grandi iz Kringe, ki je v 17. stoletju sejal strah na tem območju, ime belega apartmaja pa spominja na slavnega pirata s Karibov, sira Henryja Morgana, ki je po legendi roparski plen skril v mestecu Dvigrad. Prestižna ameriška revija Elite Traveler je leta 2010 črni predsedniški apartma uvrstila na seznam 101 najlepši apartma na svetu.

Gastronomska ponudba hotela obsega elegantno restavracijo Dijana in prestižno istrsko restavracijo Kanova, osvežite pa se lahko tudi v treh strateško nameščenih barih. Wellness center Carolea, ki se razteza na 3000 kvadratnih metrih, je nedvomno srce in duša te luksuzne oaze. V njem so na voljo številne savne, rimska kopel, zasebni prostori za razvajanje v dvoje, turška in maroška kopel ter številne druge vsebine. Ljubitelji aktivnega dopusta lahko izbirajo med rekreacijo v fitnesu z najsodobnejšo opremo Technogym, na katerem od štirih teniških igrišč, košarkarskem igrišču, kolesu in seveda golfu, odpravijo pa se lahko tudi na potapljanje. Najmlajše goste bo zabavalo razigrano osebje otroškega kluba Kempi.

Kempinski Hotel Adriatic je od odprtja leta 2009 dobil številne nagrade. Tako je leta 2014 mednarodna žirija prestižne nagrade World Travel Awards podelila priznanje visokim standardom znamke Kempinski, in to celo v dveh kategorijah. Predsedniški apartma Jureta Grande je zmagal v kategoriji Croatia's Leading Hotel Suite (vodilni hrvaški hotelski apartma), Kempinski Residences Skiper Villas and Apartments Istria pa je bil nagrajen v kategoriji Croatia's Leading Hotel Residences (vodilna hrvaška hotelska rezidenca).

Več informacij o ponudbi in drugih zanimivih hotelskih paketih lahko dobite na tel. številki +385 52 707 000 ali na spletni strani www.kempinski.com/istria.

Najbolj brano