Zunaj je nov (še bolj seksi) napovednik za 50 odtenkov sive

14. 11. 2014
Zunaj je nov (še bolj seksi) napovednik za 50 odtenkov sive (foto: promocijsko gradivo)
promocijsko gradivo

Evforija, ki je zajela svet in sliši na ime Petdeset odtenkov sive (Fifty Shades of Grey), je dosegla nov vrhunec, saj je studio razkril drugi filmski napovednik.

Petdeset odtenkov sive je dolgo pričakovana filmska upodobitev erotične knjižne uspešnice, ki je postala svetovni fenomen, čeprav so si bralke o njej sprva upale le šepetati.

Za razliko od prvega napovednika filma, ki smo ga videli poleti, nov razkrije še nekoliko več. Samo upamo pa lahko, da bo februarja 2015, ko je napovedan izzid, film upravičil svoj sloves.

Že zdaj se namreč govori, da se Jamie Dornan, ki uteleša glavnega junaka Christiana Greya, v tej romantični drami, polni erotike, sploh ne pojavlja gol.

"Žal mi je, da bom razočaral nekatere ljudi, a hoteli smo, da bi bil film všeč čim več ljudem, tega pa ne moremo doseči, če bodo nekateri zgroženi nad posamičnimi scenami," je pojasnil severnoirski igralec, model in glasbenik.

Kakorkoli, vse bo jasno po novem letu, do takrat pa uživajte ob ogledu (še enega) vročega napovednika ...

Sicer pa je prihod drugega filmskega napovednika pospremila še vroča novica, da so v naših kinematografih (Kolosej in Cineplexx) že na voljo vstopnice za POLNOČNE PREMIERE, ki se bodo odvile minuto čez polnoč v noči iz srede, 11. februarja, na četrtek, 12. februarja.