Znotraj 5 milijonov evrov vrednega dvorca staršev Kate Middleton

11. 6. 2024
Znotraj 5 milijonov evrov vrednega dvorca staršev Kate Middleton (foto: Profimedia)
Profimedia

Rezidenca Carole in Michaela Middletona v gruzijskem slogu bi lahko bila ogrožena zaradi dolgov.

Starša Kate Middleton sta se nedavno znašla na naslovnicah časopisov z novico, da premoženje njunega podjetja Party Pieces ne zadostuje za kritje stroškov in izdatkov stečaja. Kot poročata časnika Times in Mirror, je zato londonsko podjetje Interpath Advisory zahtevalo 300.000 EUR za obravnavo stečaja podjetja. Še en udarec za Middletonove, zaradi katerega sta tisk in javnost neizogibno izračunala namesto njih. Med dragocenim premoženjem družine je nedvomno Bucklebury Manor, 5,4 milijona evrov vreden dvorec v Berkshiru, kjer trenutno živijo starši Kate Middleton.

Profimedia

Gre za nepremičnino, ki sta jo Carole in Michael Middleton kupila leta 2012, ko sta zapustila prejšnji dvorec iz rdeče opeke v Oak Acre v Salisburyju. Middletonovi tako že približno 12 let živijo stran od radovednih oči paparacev in uživajo v zasebnosti rezidence v gruzijskem slogu, ki jo obdaja 7 hektarjev zelenja. Poleg staršev so v dvorcu nekaj časa preživeli tudi James, Pippa in Kate, nazadnje med zaprtjem zaradi pandemije Covid-19. Po drugi strani pa je v dvorcu prostora za vse. Kot poroča madame Le Figaro, dvorec Bucklebury sestavlja 7 spalnic, 2 salona, 5 sprejemnic, 2 velika kamina, obsežna knjižnica in veranda. V pritličju se nahaja utripajoče srce hiše, velik odprt prostor, ki služi kot kuhinja, jedilnica in dnevna soba. 

Profimedia

Češnja na torti? Teniško igrišče in bazen. Če je vila od zunaj morda videti nekoliko mračna, je Carole Middleton za Point de Vue razkrila, da je bila notranjost urejena v toplem odtenku bež barve. Za notranjo opremo je bila odgovorna mati Kate Middleton, ki je v vilo vložila vso svojo energijo (in želje). Če bi družina zato zaradi nakopičenih velikih dolgov hišo izgubila, bi to uradno bil annus horribilis Middletonovih. In tudi sorodniki v palači tega ne bi sprejeli najbolje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: "Kate je stisnjena v kot": Družinski prijatelj razkril podrobnosti o zakonu z Williamom in se dotaknil njenega boja z rakom

Priporočamo tudi: Presenetilo vas bo, kako je videti Severinino stanovanje v Splitu: Nahaja se ob morju, zaradi ene stvari ima terasa poseben pomen

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave