Že čez nekaj dni! Razkrili, kako bi lahko Kate Middleton presenetila svet z javnim nastopom

12. 6. 2024
Že čez nekaj dni! Razkrili, kako bi lahko Kate Middleton presenetila svet z javnim nastopom (foto: Profimedia)
Profimedia

Čeprav je bilo napovedano, da se valižanska princesa ne bo udeležila enega od srečanj, viri blizu palače pravijo, da razmišlja o tem, da bi si premislila. 

Kensingtonska palača je nedavno uradno sporočila, da se Kate Middleton, princesa Walesa, ne bo udeležila tradicionalnega Trooping the Colour, a si lahko premisli.

Daily Mail je poročal, da princesa "razmišlja", da bi javnost presenetila z odhodom na balkon Buckinghamske palače med parado ob uradnem rojstnem dnevu kralja Charlesa III. Po besedah ​​vira bi se lahko pridružila preostali kraljevi družini, "če se bo počutila dovolj dobro".

Trooping the Colour je predviden za 15. junij, že prej pa je bilo napovedano, da žene princa Williama na znamenitem balkonu ne bomo videli.

Novica, da bi lahko spremenila svojo odločitev, bo zagotovo razveselila njene oboževalce, ki je na uradnem dogodku niso videli že od decembra 2023, najbolj vesel pa bi bil menda sam kralj Charles, njen tast.

Po poročanju revije OK bi bil Charles III. "navdušen, če bi njegova ljubljena snaha" z njim in drugimi družinskimi člani stopila na balkon Buckinghamske palače.

"Če bi se Kate pojavila na balkonu, bi to absolutno prevladovalo v novicah," pravi PR strokovnjakinja Rhea Freeman za GB News. "In glede na vse, kar sem prebral in videl, si lahko predstavljam, da bi bil kralj navdušen, če bi bila tudi ona tam."

Poznavalci poudarjajo, da bi bil njun skupni izhod dobro sporočilo, saj se oba trenutno borita z rakom in imata za sabo nekaj težkih mesecev. "To bi okrepilo moč monarhije za nadaljevanje, saj so nekateri dvomili o nedavnih zdravstvenih težavah kralja in Kate," je dodal Freeman.

Oboževalci kraljeve družine na družbenih omrežjih izražajo upanje, da bodo videli valižansko princeso, nekateri pa menijo, da preveč spoštuje kralja Charlesa, da bi ga ta dan zasenčila, tako da bi morda raje ostala zvesta svoji odločitvi, da se med dogodkom ne pojavlja v javnosti. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: "William je Kate stisnil v kot": Vse o razpadu zakona je skrito, a marsikomu ta podrobnost ni ušla

Priporočamo tudi: Harry potrjuje grozljivo govorico, ki kroži že leta: Zaradi tega, kar mu je povedal Charles, je milijon oboževalcev razočaranih nad Diano

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan