Zdi se, da se monaška princesa Charlène ne namerava vrniti v Monako

Medtem ko še vedno okreva v specializirani ustanovi, se zdi, da je žena princa Alberta sprejela pomembno odločitev.

Zdi se, da se monaška princesa Charlène ne namerava vrniti v Monako - Foto: Profimedia

Charlène in Albert Monaški še nista dočakala srečnega konca. Po več kot letu dni ločitve naj se princesa ne bi bila več pripravljena vrniti v kneževino, kar močno moti njene podložnike, ki že več mesecev čakajo na njeno dokončno vrnitev. Če je bila hospitalizacija v skrivnostni švicarski kliniki sprva upravičena z "globoko izčrpanostjo, tako fizično kot čustveno", se zdaj, ko je nekdanja plavalna šampionka na poti okrevanja, ne želi več vrniti v Monako.

Preberite še: Monaška princesa še vedno okreva: Je Charlène res iznakažena zaradi lepotnih operacij in kako njeno odsotnost izkorišča Albertova bivša?

Monaška princesa Charlène v zdravstveni ustanovi dobila skrivnosten obisk: Na zdravljenju bo ostala vsaj še nekaj mesecev

"Veliko bolje ji je. Spet je začela spati in ne jemlje več zdravil. Predvsem v zadnjih treh mesecih je imela čas razmišljati o prihodnosti. Ugotovila je, da ji vrnitev v Monako ne bi prinesla nič dobrega," je za Voici povedal vir blizu princese, ki o njej že več mesecev ni slišala niti prek družbenih omrežij, razen skromnih sodnih izjav ali kratkih Albertovih izjav. V zadnjem, ki je bil poslan pred nekaj dnevi, je bila prinčeva želja, da bi se Charlène kmalu vrnila domov. Žal se zdi, da so načrti Wittstockove povsem drugačni od načrtov njenega moža. Zdi se, da žalostna princesa ne le da ne želi več stalno živeti v palači, temveč bi rada s seboj odpeljala tudi svoja otroka.

"Ne želi več, da bi Jacques in Gabriella odraščala v Monaku. Želi se ustaliti drugje, z njima, in želi, da Albert hodi tja in nazaj, da bi ju videl," je sporočil drugi anonimni vir. V desetih letih zakona je Albertova žena le redko videti resnično srečna in izpolnjena v svojem življenju na dvoru, kot da ji odsotnost od doma ne omogoča, da bi se uresničila in bila popolnoma sama. Glede na to se zdi, da je imela princesa v teh mesecih odsotnosti čas, da razmisli, kaj mora spremeniti v svojem življenju, da bi ohranila svoje psihološko dobro počutje. Zato se želi z otroki preseliti v bližino Monaka, morda v Francijo ali celo Švico, stran od paparacev in uradnih obveznosti.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To torbico imajo trenutno vsa dekleta na modnem tednu v Milanu

Priporočamo tudi: Čokoladni smuti po receptu Jennifer Aniston: Ta močna sestavina ji pomaga ohranjati mladost in energijo v 50-ih letih

Najbolj brano