Zakaj princ Harry nima interesa za kakršenkoli odnos z vojvodinjo Camillo

30. 7. 2022
Zakaj princ Harry nima interesa za kakršenkoli odnos z vojvodinjo Camillo (foto: Profimedia)
Profimedia

Harry svoje mačehe "ne spoštuje preveč".

Če ste se kdaj spraševali, kaj princ Harry čuti do svoje mačehe, vojvodinje Camille, je to očitno nekoliko zapleteno. Kraljeva strokovnjakinja Ingrid Seward je pred kratkim razkrila, da Harry do Camille "ne goji velikega spoštovanja" in skorajda nima interesa, da bi z njo začel tesen odnos.

"Mislim, da Harryja v tej fazi življenja ne zanima razvijanje odnosa z mačeho," je dejala Sewardova na podkastu Pod Save the Queen (prek Daily Maila) in dodala, da sta bila Harry in William sprva "zelo srečna", ko sta Camillo sprejela v kraljevo družino, in da se je "držala v ozadju" ter se "ni vmešavala". Toda očitno so se stvari spremenile?

Preberite tudi: Kraljica Elizabeta II. poklicala Kate in Williama, ker sta prekršila ta protokol

To je razlog, zakaj se kraljica Elizabeta II. v resnici ni želela fotografirati s pravnukinjo Lilibet

"Mislim, da Harry do nje ne goji velike topline; z njo se zbliža in spet oddalji," je pojasnil Seward. "Ne vem, kako je bilo z nedavnim potovanjem, a vsekakor mislim, da je Harry na začetku z veseljem sprejel Camillo, potem pa se je glede nje razburil in mislim, da je ne spoštuje preveč."

Pojavila se je zaskrbljenost, da bo Harry v svoji prihajajoči biografiji pisal o Camilli, vendar je marca biografinja Angela Levin povedala (prek The Sun), da je bil Harry "zelo prijazen do [Camille], dejal je, da je čudovita ženska, in dejal, da mu je zelo všeč", ko sta se srečala, in opozorila, da je bila Camilla "zelo v pomoč Meghan, ko se ji je prvič pridružila - peljala jo je na kosilo in jo poskušala naučiti nekaterih stvari, ki jih je morala vedeti - omejitve in slabosti ter pozitivne stvari".

Z drugimi besedami, verjetno ni toliko drame, kot se trenutno poroča ... a najbrž bomo videli, kaj se bo zgodilo, ko bo Harry pozneje letos izdal svoje spomine.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Poglejte, kako letos nosimo top brez naramnic

Priporočamo tudi: Jane Fonda čudovita v elegantnih belih hlačah in mokasinkah, popolnem videzu za ženske nad 60 let

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave