"Vedela je, v kaj se spušča," o Charlène pravijo njeni bližnji

Medtem ko princesa Charlene biva v specializirani ustanovi, da bi se postavila na noge, njeni sorodniki radi govorijo o trdnosti njenega značaja.

"Vedela je, v kaj se spušča," o Charlène pravijo njeni bližnji - Foto: Profimedia

Monaška princesa Charlene se je v Monako vrnila tega novembra, potem ko je preživela dolge mesece okrevanja v Južni Afriki. Princesa je bila na kmalu hospitalizirana zaradi okužbe nosu, grla in ušes. Po večkratnih operacijah žena princa Alberta II potrebuje počitek. Zato so jo zaradi okrevanja namestili v specializirano ustanovo izven kneževine. Po Albertovih izjavah za revijo People trpi za "globoko izčrpanostjo, tako čustveno kot fizično". Od takrat mnogi verjamejo, da Charlene ni vedela, kaj pričakovati, ko bo postala princesa, in da je pritisk enostavno prevelik. Svojci so želeli z revijo Tatler ponovno vzpostaviti resnico.

Preberite tudi: Tako je princ Albert komentiral govorice o lepotni operaciji monaške princese Charlène

Monaška princesa Charlene je bila sprejeta v zdravstveno ustanovo, sporoča princ Albert

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Njeni prijatelji, ki so se na straneh revije odločili anonimno zaupati, potrjujejo, da je princesa "ambiciozna" oseba. V nasprotju s tem, kar bi ljudje mislili, ni "izjemno naivna" ženska, ampak "zelo dobra v ohranjanju skrivnosti svoje inteligence." Po besedah ​​bližnjih je "vedela, v kaj se spušča", ko je začela hoditi s princem. Žena princa Alberta še zdaleč ne bi bila ujeta v zakon, ki je ne bi osrečil. "Niti za trenutek ne pomislimo, da ni vedela, kaj počne, ko se je poročila z njim," pravijo. Preden nadaljujejo: "Ni kot Lady Diana. Princesa je vedela, da bo njeno življenje strogo organizirano in da bo zato tudi njeno zakonsko življenje tako. Govorijo o njeni plavalni karieri, preden je spoznala Alberta iz Monaka. Šport, ki ji je dal veliko duševno moč. Razlagajo tudi, da zna biti "trda do sebe", da doseže svoje cilje. "Ne gre je podcenjevati,"pravijo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To so popolne kavbojke za ženske nad 50 let: optično podaljšajo noge in zožijo postavo

Priporočamo tudi: To je kroj plašča, ki ga to zimo obožujemo

Najbolj brano