Tom Cruise nima sreče v ljubezni

Tom Cruise od nekdaj velja za enega izmed najbolj seksi in zapeljivih igralcev.

Tom Cruise nima sreče v ljubezni

In čeprav že od časov legendarnega filma Top Gun iz leta 1986 za njim vzdihujejo ženske po vsem svetu, sam nima sreče v ljubezni.

No, vsaj ne dolgotrajne.

Njegova prva žena je bila igralka Mimi Rogers (56). Poročila sta se leta 1987 in se ločila tri leta za tem. Ko sta se poročila, je imel Tom komaj 24 let, ona pa 31. Ločila naj bi se zaradi njegovega naglega uspeha po filmu Rain Man.

No, težave naj bi imela tudi na seksualnem področju, Mimi pa nikakor ni mogla zanositi. In prav ona naj bi takrat mladega igralca vpeljala v scientološko cerkev. Sama že dolgo ni več pripadnica tega gibanja, medtem ko je Tom postal eden izmed vodilnih in najbolj gorečih pripadnikov scientologije.

Leta 1990 se je Tom poročil z Nicole Kidman (45). Igralka je bila takrat stara 23 let, Tom pa jih je imel 28. Imata dva posvojena otroka, Isabello (19) in Connorja (17). Čeprav so veliko pisali o tem, da je bil njun zakon samo dobra marketinška poteza, je Nicole dejala, da ni bilo tako.

"Bila sem sem nora na Toma in slepo zaljubljena vanj," pravi Nicole. No, ločila sta se leta 2001.

Potem je prišla Katie Holmes (33). S Tomom se je poročila leta 2006, ko je imela 27 let. Ko so jo nekoč vprašali, kako si predstavlja svojo poroko, je dejala, da bi rada romantično poroko in da sanja o poroki s Tomom Cruiseom ... tako kot vsako mlado dekle. Sanje so se ji uresničile, a ne za dolgo. Med zakonom je njena igralska kariera povsem zamrla.

Posvetila se je možu in njuni šestletni hčerki Suri.

Najbolj brano