Tako lepo presenečenje je Tara Zupančič dobila za svoj 30. rojstni dan!

In mi imamo kopico foto dokazov, kako je zabava izgledala! ;)

Tako lepo presenečenje je Tara Zupančič dobila za svoj 30. rojstni dan! - Foto: Marko Ocepek (Facebook.com/tarazupančič)

Tara Zupančič nikoli ni skrivala dejstva, da obožuje rok koncerte, zato jo je še toliko bolj razveselilo dejstvo, da je svoj 30. rojstni dan praznovala v tem slogu.

Na družabnih omrežjih je namreč objavila serijo fotografij in utrinkov iz svojega divjega praznovanja, kot je zapisala, pa se je od vsega najbolj razveselila nastopa njenih najljubših glasbenikov.

Poglejte si foto album Tarinega praznovanja TUKAJ:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana) on

Fotografijam svojega praznovanja je Tara dodala še pomenljiv zapis:

"Svojih “tanovih” 30 sem praznovala kar cel mesec. In najlepse darilo, kar sem jih kdajkoli dobila je bil ....“pušlc”. Pušlc prijateljev, ki so praznovali z mano, mi obarvali vse te nore trenutke, mi pustili nepozabne drobnarije in občutek navihane sreče. 
Da pa smo se lahko drli za ves glas, pa so bili krivi eni in edini, najboljsi in najvecji, ki ne samo, da so zašpilali moje najljubse komade, ampak so poskrbeli tudi zato, da mi je zavibriralo srce. Rada vas imam za znort," je še zapisala.  

Svoj čisto pravi rojstni dan je Tara sicer praznovala v začetku avgusta, ko sta se z izbrancem odpravila na otok Pelješac, ob vrnitvi domov pa je nazdravila še s širšo družbo. Vse najboljše Tari želimo tudi na uredništvu!

Fotografije: Marko Ocepek (Facebook.com/tarazupancic)

Preberite še: TO je Ana Maria Mitič povedala po rojstvu sina!

Priporočamo tudi: Vse influencerke trenutno nosijo to drzno barvo (+ kako jo kombinirati)

Najbolj brano