Šušlja se, da Kate Middleton in princ William načrtujeta četrtega otroka. Njuni prijatelji veselo novico pričakujejo že tako kmalu

Njuni prijatelji "ne bi bili presenečeni", če bi prišlo do "napovedi v začetku naslednjega leta".

Šušlja se, da Kate Middleton in princ William  načrtujeta četrtega otroka. Njuni prijatelji veselo novico pričakujejo že tako kmalu - Foto: Profimedia

Zdi se, da bi lahko Kate Middleton in princ William kmalu dobila še enega otroka! Kraljevi par ima trenutno tri otroke - princa Georgea (prestolonaslednika), princeso Charlotte in princa Louisa - vendar si Kate očitno želi še četrtega, William pa se uradno strinja s tem načrtom.

"Kate že nekaj časa govori o tem, da si želi še enega otroka," je za Us Weekly povedal vir. "Od nekdaj si je želela štiri otroke, in čeprav je bil William sprva zadovoljen s tremi, ji je uspelo, da si je premislil. [Njuni prijatelji] ne bi bili presenečeni, če bi v začetku prihodnjega leta slišali napoved."

O tem, kakšni so zasebni/ dejanski načrti Kate in Williama, še ni znano, a Kate je v preteklosti že spregovorila o tem, da si želi še enega otroka - in nedavno je med samostojno kraljevo turnejo po Danski je to tudi priznala. Valižanska princesa je to komentirala med obiskom raziskovalcev v projektu za duševno zdravje otrok in menda dejala, da ji da delo z otroki "zelo materinski občutek. Williama vedno skrbi, da se srečujem z otroki, mlajšimi od enega leta. Ko se vrnem domov, rečem: 'Imejva še enega.'"

To ni prvič, da je Kate komentirala, da bi imela še enega otroka. Leta 2019 so jo vprašali o morebitnem "otroku številka štiri" in znova je dejala, da si ga želi, ter se pošalila: "Mislim, da bi bil William malce zaskrbljen." Pred kratkim (poleti) sta z Williamom med kraljevim angažmajem spoznala otroka, on pa se je šalil: "Ne dajajte moji ženi več idej!"

Kate in William sta svojo petčlansko družino pred kratkim preselila v povsem nov dom, Adelaide Cottage, in prijatelj je za People povedal: "Všeč jima je, da se otroci lahko vozijo s kolesi in kolesarijo po posestvu, in vsi so zelo navdušeni, da bodo spoznali okolico. To je prava mala skupnost."

Pričakuje se, da se bo par sčasoma preselil v pravi grad Windsor, kjer bosta imela zagotovo več prostora za naraščajočo družino!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton nosila Zarin čudovit minimalističen blazer v popolnem jesenskem odtenku

Priporočamo tudi: Kako Meghan Markle gleda na načrt Kate Middleton, da ji bo med potovanjem v ZDA "podala oljčno vejico"

Najbolj brano