Sol na rano princesi Charlene: Medtem ko ona beži iz palače, se princ druži z ljubico in nezakonskim sinom

Princ Albert je poziral s svojo nekdanjo ljubico in nezakonskim sinom.

Sol na rano princesi Charlene: Medtem ko ona beži iz palače, se princ druži z ljubico in nezakonskim sinom - Foto: Profimedia

Govorice o krizi v zakonu med monaškim princem Albertom in njegovo ženo Charlene, ki si je že zdavnaj prislužila naziv najbolj žalostne princese, niso nove. 

Čeprav so v palači vse tovrstne komentarje ustrezno zanikali, tuji mediji poročajo, da Albert in Charlene ne le da ne živita skupaj, ampak tudi ne živita v isti državi.

Charlene namreč po poročanju francoskih in nemških medijev živi v Švici, v palačo pa prihaja le, ko mora.

Znane so tudi dogodivščine princa Alberta, ki velja za ženskarja, ima pa tudi dva nezakonska otroka, ki ju je priznal, sina Alexandra in hčerko Jazmin Grace, ki sta ju rodili različni materi.

In medtem ko se mama Jazmin Grace, Tamara Rotolo, drži stran od oči javnosti, se mama Alexandre zelo rada pojavlja v medijih.

Nekdanja stevardesa iz Toga, Nicole Coste, je bila zelo blizu Albertu in menda sta bila v razmerju, dokler princa ni prisilil, da je razmerje prekinil njegov pokojni oče, princ Rainier. Da pa Nicole ni tako zlahka omahljiva, pričajo njeni medijski nastopi, v katerih ji ni tuje, da se oglasi tudi sama princesa Charlene.

Zanjo je nekoč izjavila, da sina ponižuje s tem, ko ga daje v sobo za služinčad. "Kar zadeva Charlene, ne maram primerjanja. Vendar bi se morali podpirati. V naših razmerah bi morala prevladati diplomacija. Toda med njenimi srečanji z mojim sinom sem doživela stvari, ki so me šokirale. Na primer, ko Alberta ni bilo tam, je Charlene preselila sobo mojega sina v krilo za služkinje. Kot mati tega ne morem opravičiti," je dejala Nicole, Albert pa naj bi pobesnel, ko je izvedel, da je nekaj takega dala v javnost.

Charlene se na te izjave ne ozira, a ko sta se v začetku avgusta srečali na isti zabavi, 74. balu Rdečega križa v Monte Carlu, so se mnogi bali škandala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Coste (@nicole.coste)

Glede na podrobnosti konflikta med obema, ki nenehno curljajo v javnost, je jasno, da so bili prisotni pripravljeni na vse, a kot kaže, so organizatorji poskrbeli, da do incidenta ne bi prišlo, saj se je izkazalo, da sta Nicole in Charlene se ni srečala na zabavi ali v enem trenutku.

Nicole je zdaj našla nov način, kako spodbuditi Charlene in objavila fotografijo s praznovanja 20. rojstnega dne njenega sina Alexandra, na njej pa sta se na skupinski fotografiji znašla oba Albertova nezakonska otroka, Nicole in Albert pa se veselo smehljata fotoaparatu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Coste (@nicole.coste)

Spomnimo, da je veliko pozornosti pritegnil redek intervju, ki ga je mladi Alexandre dal za francoski Point de vue in v katerem je spregovoril tudi o svojem odnosu z očetom. Poudaril je, da ga moti, ko ga imenujejo nezakonski sin princa Alberta.

"Ko sem se rodil, nobeden od mojih staršev ni bil poročen in nista prešuštvovala," je dejal Alexandre in dodal, da je bilo zanj žalitev, da so ga tako imenovali. "Oče mi je tako pri srcu kot mama. Sta skrbna starša, vesel sem," je povedal o odnosu z očetom in na vprašanje, zakaj nosi očetov in ne mamin priimek, odgovoril:  "Moj oče se piše Grimaldi, logično je, da se tako tudi jaz. Oče me je prepoznal kmalu po rojstvu brez prisile sodišča ali medijev."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 54-letna Renée Zellweger ujeta na jutranjem sprehodu brez ličil in mnogi so opazili le to ...

Priporočamo tudi: Kako zapeljivo je vaše znamenje? 5 najbolj privlačnih znakov horoskopa za ženske

Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.

Najbolj brano