Sharon Stone iskreno spregovorila o svojem odnosu z 89-letno mamo: “Nikoli mi ni rekla, da me ima rada”

Mama Sharon Stone je pri 89 letih sijoča.

Sharon Stone iskreno spregovorila o svojem odnosu z 89-letno mamo: “Nikoli mi ni rekla, da me ima rada” - Foto: Profimedia

Iz družine Stone poznamo Sharon več kot dobro, malo manj pa njeno mamo Dorothy, znano kot "Dot", ki ji je zelo podobna. Naj vam jo predstavimo. Dorothy, z dekliškim priimkom Lawson, se je rodila leta 1933 in delala kot računovodkinja, njen mož Joseph pa je bil tovarniški delavec, ki je umrl leta 2009 v starosti 79 let. Imela sta štiri otroke: Michael (rojen 1951), Sharon (rojena 1958), Kelly (rojena 1961) in Patrick (rojen 1965).

Sharon Stone in njena mati Dorothy sta prehodili dolgo pot

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Če je danes Sharon Stone zelo povezana s svojo mamo, med njima ni bilo vedno idilično... "Veste, moja mama ni bila nežna. Ni me razvajala. Ni bila preveč prijazna. Ni bila zelo topla. Nikoli mi ni zares povedala, da me ima rada," mi je pred nekaj leti zaupala Sharon Stone. Igralka, ki je odraščala v skromnih razmerah, je v svoji avtobiografiji The Beauty of Living Twice razkrila, da sta jo oba starša pretepala.

O svoji materi (ki je bila tudi sama pretepeni otrok) je zapisala: "Če sem bila predrzna, me je mama močno udarila. Če sem se med urejanjem las premaknila, me je neredko udarila po glavi, da se je krtača zlomila." Tudi njen oče jo je zlorabljal: "Vlekel me je skozi kuhinjo v klet in me pretepal s pasom." Sharon Stone je tudi povedala, da je dedek iz materine strani v otroštvu spolno zlorabljal njo in njeno mlajšo sestro; nočna mora se je končala, ko je pri njenih 14 letih umrl. Sharon Stone je z leti vendarle uspela odpustiti svojim staršem: "Ko sem razumela svojo mamo in kompleksnost njenega življenja, sem razumela, da je šlo za ljubezen." Večkrat sta imela priložnost spremljati svojo hčerko, ki je bila superzvezdnica, tudi na rdeči preprogi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Sharon Stone in Dorothy sta se spet zbližali in zvezdnica na družbenih omrežjih redno deli fotografije svoje matere. Je tudi mati, ki je prehodila dolgo pot, saj ji niso bile prihranjene velike zdravstvene težave. Novembra lani je bila Sharon zelo zaskrbljena zanjo, ko je doživela še eno možgansko kap, po kateri je na srečo popolnoma okrevala. Sharon je pred kratkim pozirala z njo in se celo norčevala iz nje, ko je Dorothy predstavila kot "5 kapi, en srčni infarkt, en srčni spodbujevalnik. Iščem fanta". Oglas je objavljen...

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta ekstravaganten modni dodatek na Instagramu doživlja pravi preporod. Vsi ga želijo imeti!

Priporočamo tudi: Kako nositi pomladni kamelji plašč pri 50 in več letih? Posnemajte pariški stajling Cindy Crawford

Najbolj brano