Ta ekstravaganten modni dodatek na Instagramu doživlja pravi preporod. Vsi ga želijo imeti!

Po podatkih iskalnika "Stylight" je ta kos trenutno najbolj priljubljenimi dodatki. Razlog? Znane osebnosti in serija z naslovom "Evforija".

Ta ekstravaganten modni dodatek na Instagramu doživlja pravi preporod. Vsi ga želijo imeti! - Foto: Instagram

Ali je minimalistični videz, ki je bil tako iskan konec leta 2010, res mrtev? Glede na različne trende, ki so se pojavili v zadnjih sezonah, se zdi, da je tako. Ličila z bleščicami, vrnitev barvnih videzov in disko trendov ... Zdi se, da je maksimalizem na dnevnem redu. Eden od pripomočkov v tej bleščeči zbirki je v središču vseh spletnih iskanj. Po podatkih iskalnika "Stylight" so operne rokavice pravi hit tega trenutka. V zadnjih dveh mesecih se je število iskanj dolgih rokavic povečalo za 153 %. V Googlu je izraz "dolge usnjene rokavice" pridobil na priljubljenosti, saj se je povečal za 90 %.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Za nepričakovan uspeh izjemno dolgih rokavic sta delno zaslužna serija "Evforija" in slog njene igralke Sydney Sweeney, ki jo odlikuje zelo dramatičen videz. Kot reference za ta trend se navajajo tudi druge modne osebnosti, kot sta Dua Lipa in Elsa Hosk. Na modnih brveh tednov mode so se začele vračati operne rokavice. Videli so ju pri Valentinu in Elie Saab. Če želite biti videti kot Grace Kelly ali Audrey Hepburn, si morate le natakniti te neskončne rokavice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Kako nositi dolge rokavice?

Na prvi pogled morda menite, da niso za vas. Vsaj ne za vsakdanje življenje. No, motite se! Seveda jih je veliko lažje nositi na razkošni zabavi. Te rokavice iz satena, tila, semiša ali usnja pa lahko nosite na veliko načinov. Kaj nam je všeč: rokavice nataknite na rokave puloverja ali blazerja. Če s temi rokavicami kombinirate rahlo strogo belo srajco, dobite brezhiben videz. Tiste najbolj drzne pa se lahko odločijo za izjemno moden korzet in rokavice z bleščicami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Fotografije: Instagram/@carodaur

Preberite še: Nutricionist razkriva 9 ključnih napak prehranjevanja: Zato se redite in tako upočasnjujete metabolizem

Priporočamo tudi: Vam izpadajo lasje? Morda vam primanjkuje teh bistvenih vitaminov

Najbolj brano