Sharon Stone išče ljubezen na aplikaciji za zmenke, a gre po zoprni poti: "Nisem na Tinderju samo zato, da bi z nekom spala!"

26. 2. 2024
Sharon Stone išče ljubezen na aplikaciji za zmenke, a gre po zoprni poti: "Nisem na Tinderju samo zato, da bi z nekom spala!" (foto: Profimedia)
Profimedia

Sharon Stone si je zadala cilj, da bo leta 2024 našla ljubezen. Prijavila se je na aplikacijo, vendar je do zdaj ostala praznih rok.

Pred nekaj leti je Sharon Stone povedala, da je bila blokirana v aplikaciji za zmenke (Bumble), ker so uporabniki mislili, da ji je nekdo ukradel identiteto. Vendar se to ni zgodilo in za Sharon se je vse vrnilo v normalno stanje, tako da je lahko nadaljevala s svojimi ljubezenskimi dogodivščinami...

Leta 2021 je za revijo ELLE razložila, kaj se je naučila: "Ugotovila sem, da se skoraj nihče ne prijavlja na te aplikacije, da bi našel ljubezen," je dejala. "Ljudje se prijavljajo iz različnih razlogov, vendar ne zaradi tega. Da bi si povečali svoj ego. Da bi nadomestili zakon, ki ne deluje. Z mano so celo že hodili na zmenke in me prosili, naj preberem scenarij ... Slaba ideja!" Vendar se je "veliko naučila o človeštvu in tam našla nekaj prijateljev".

Sharon Stone čaka na ljubezen

Ali danes še vedno išče ljubezen? Da, po dolgih letih, ko ni našla ljubezni, in si je celo zastavila cilj, da bo to storila do leta 2024, kot je pred kratkim priznala časniku The Times. In ali se pri tem še vedno zanaša na aplikacije? Da, vztraja ... Trenutno je na Tinderju. Toda ali deluje? Niti ne. Nisem na Tinderju samo zato, da bi z nekom spala," pravi. "Veste, kaj mislim? Tako enostavno je nekoga prevarati. Za to ne potrebuješ Tinderja, lahko greš samo na kavo. Ali pa greš v supermarket, če želiš samo seksati, če pa želiš imeti razmerje ... Iščem ljubezen. In zdi se mi, da je to leto 100-odstotno pravo."

65-letna igralka je časniku povedala, da je imela priložnost spoznati moškega, ki je bil obsojen zaradi kaznivega dejanja, pa tudi "odvisnika od heroina, ki si je očitno vbrizgal 20.000 injekcij heroina več kot na fotografiji, ki mi jo je poslal". Zvezdnica je slednjega srečala v baru hotela Bel-Air v Los Angelesu in takoj vedela, da se ne bo izšlo: "Natakarju sem rekla: 'Kozarec vode bom'. On pa je vzel koktajl: absint ali nekaj podobnega. In rekla sem: 'Žal mi je, ne morem ostati.'"

Sharon Stone motivirana kot vedno

Sharon Stone je priznala, da je imela tudi pozitivne izkušnje, vključno z dvema zvezama, ki sta med pandemijo COVID-19 ostali virtualni. "Bila sem skoraj kot terapevtka," je dejala. "Moški, ki mu je žena povedala, da se želi ločiti, čeprav sta imela dva majhna otroka. Novico je težko prebavil. Drugi moški se je pravkar razšel s svojim dekletom. Še vedno je bil zelo zaljubljen vanjo in pomagala sem mu prebroditi to. Za oba je bilo to zelo koristno. Ne vem, kako naj to razložim."

Dvakrat poročena, dvakrat ločena, mati treh otrok, Sharon težko znova najde veliko ljubezen, toda ali ni preveč zahtevna? Nikakor ne. "Ne iščem ničesar posebnega. Nikoli nisem iskala." Po njenem mnenju bo, če ji je usojeno, tako tudi bilo ... vendar se mora še malo bolj sprostiti: "To je leto, ko se želim stoodstotno zaljubiti," je vztrajala.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ne zamerite se jim: Horoskopska znamenja, ki vam ne bodo oprostila, če jih boste prizadeli

Priporočamo tudi: Če želite shujšati in poskrbeti za splošno zdravje telesa, kosilo jejte ob tej uri: Jesti ob pravem času je pomembno iz več razlogov