"Vau! Kdo pravi, da živahne in močne barve niso primerne za ženske, ki jih ne štejejo 20?" Sharon Stone osupnila v živo fuksija obleki z dekoltejem in golimi rameni!

9. 12. 2023
"Vau! Kdo pravi, da živahne in močne barve niso primerne za ženske, ki jih ne štejejo 20?" Sharon Stone osupnila v živo fuksija obleki z dekoltejem in golimi rameni! (foto: Profimedia)
Profimedia

Lahko bi rekli, da je ravno obratno.

Igralka Sharon Stone te dni naravnost žari od življenja in pozitivne energije, kar je bilo močno razvidno tudi na rdeči preprogi, po kateri se je nedavno sprehodila v Savdski Arabiji. 

Tam je bila namreč gostja tretje edicije filmskega festivala Jeddah. Za to priložnost se je odela v čudovito kreacijo, ki je morda ena izmed njena najlepših do sedaj.

Šlo je za kos v barvi živahne fuksije z orientalskim pridihom, prav ta kombinacija pa ga je naredila izjemno unikatnega. Obleka se je v spodnjem delu z rokavi vred bohotila od volumna, medtem ko je v zgornjem delu razkrivala nemalo gole kože.

Krasi jo namreč globok dekolte, kontrastni črni pasovi pa se kot nosilci rokavov in modrčka prepletajo čez celotna ramena. Ta izjemno ženstven, seksi in eleganten stajling so nadgradili njeni kristalni viseči uhani v sorodni barvi, in sicer rožnati.

Sharon ima za sabo očitno poleg profesionalne stilistke, tudi odlično ekipo za ličenje in pričesko, saj je oboje le še povzdignilo izbrano kreacijo. Kratka pričeska, počesana nazaj, je razkrila njene lepe obrazne poteze, prav tako kot njene naravno obarvane ustnice in zadimljene oči.

Fotografije Profimedia

Sharon, naša modna in življenjska inspiracija!

Preberite tudi: 66-letna Melanie Griffith na Instagramu delila popolno spremembo pričeske: Pomlajevalen in eleganten bob, ki ga bodo želele nositi ženske nad 50 let

Priporočamo še: Na Elle Style Awards ujet tudi ta znani sestrski dvojec, za katerega večina ne ve, da je v sorodu (ena je znana sopranistka, druga velika vplivnica)

Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan