Še nikoli videne fotografije: "Prelistajte" poročni album princa Harryja in Meghan Markle

18. 12. 2022

Če vas življenje britanske kraljeve družine sploh zanima, ste si verjetno ogledali vsaj dokumentarec o princu Harryju in njegovi ženi Meghan Markle, ki ga predvajajo na Netflixu. V dokumentarcu par govori o razmerah s tabloidi, pa tudi o odnosih v kraljevi družini. 

Trenutek, ki so ga številni z zanimanjem spremljali, je bil tisti, v katerem sta princ Harry in Meghan Markle odprla svoj poročni album. Tako sta z javnostjo delila še ne videne trenutke svojega velikega dne. Fotografije prikazujejo dobro razpoložen par, ki uživa v plesu in druženju z gosti, med katerimi sta tudi igralec Idris Elba in pevec Elton John. Prikazan je bil tudi razkošen ognjemet, ki so ga za goste pripravili na posestvu Frogmore. Nekaj ​​še nikoli videnih fotografij s kraljeve poroke si lahko ogledate v fotogaleriji.

1 / 20
Profimedia

V fotogaleriji si oglejte vse do sedaj še nevidene fotografije s poroke Meghan Markle in princa Harryja.

Spomnimo, Harry in Meghan sta se poročila maja 2019. Meghan Markle je vse navdušila v nepričakovani poročni obleki, ki jo je oblikovala britanska oblikovalka Clare Waight Keller, kreativna direktorica modne hiše Givenchy. Za sprejem se je preoblekla v drugo poročno obleko, ki jo je oblikovala Stella McCartney.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ti klasični gležnjarji se podajo k skoraj vsemu v vaši garderobi: Posnemajte teh 6 stajlingov s trendnimi škornji za zimo 2023

Priporočamo tudi: Princ Harry trdi, da je Meghan Markle zaradi pravnega boja z britanskim tiskom splavila

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan