Sarah Jessica Parker o konfliktu s Kim Cattrall: “Tega še nihče ni rekel o meni”

Sarah Jessica Parker govori o razhodu s Kim Cattrall in razlogih, zakaj ni sodelovala pri snemanju nadaljevanja serije Seks v mestu.

Sarah Jessica Parker o konfliktu s Kim Cattrall: “Tega še nihče ni rekel o meni” - Foto: Profimedia

Odkar je bilo sredi pandemije napovedano nadaljevanje kultne serije Seks v mestu in je bilo razkrito, da ne bo vključevalo nepozabne Samanthe Jones, ki jo igra Kim Cattrall, krožijo govorice o tem, zakaj igralka ni vključena v nov projekt.

Pred kratkim je Kim Cattrall sama v intervjuju razkrila, da je nikoli niso povabili ali vprašali, ali bi sodelovala, zdaj pa je Sarah Jessicca Parker, protagonistka in producentka serije na podcastu THR's Awards Chatter, razkrila, zakaj je spregovorila o njunem dolgoletnem konfliktu.

"Težko je govoriti o situaciji s Kim, ker sem bila previdna in nisem hotela povedati ničesar sramotnega, ker nočem imeti tako zapletenih pogovorov," je začela Sarah Jessica Parker. "Boli, ko ljudje o tem govorijo kot o argumentu. Nikoli nisem rekla nič spornega o kom, s katerim sem kdaj sodelovala. Brez prepira. Z moje strani ni nobenega javnega prepira ali obtoževanja. Samo neham govoriti o tem na ta način, ker ne odraža realnosti. Govorila je samo ena oseba."

Igralka meni, da se je razhod s Kim Cattrall morda začel leta 2017, ko je šlo za snemanje tretjega filma Seks v mestu, kar pa se ni zgodilo zaradi zahtev, ki jih je Kim Cattrall imela do studia. "Filma nismo posneli, ker ga nismo želeli posneti brez Kim. Smo bili razočarani? Smo. Ampak to se dogaja," je dejala Sarah Jessica Parker.

Kim Cattrall je začela javno soočenje s Sarah Jessico Parker in jo obtožila domnevno krutega vedenja med snemanjem serije in celo nesramno zavrnila sožalje, ki ji ga je Sarah Jessica Parker izrekla ob smrti brata Petra leta 2018.

"Veliko se je govorilo o njenem videnju snemanje serije. Ni moje mesto, da bi rekla, da se moti, vendar to ni naša perspektiva. Dolga leta na snemanju sem se trudila biti vljudna do vseh, skrbeti za ljudi, delodajalce, pa tudi ljudi, za katere se kot producent počutim odgovornega. Tega še nihče ni rekel o meni. No, zame je zelo boleče," je dejala. 

Kljub temu se zaveda pomena Samanthine vloge in mojstrskega nastopa Kim Cattrall, vendar so se odločili, da lahko nadaljujejo brez nje: "Prispevala je k uspehu originalne serije. Njena interpretacija te vloge je bila čudovita. Vendar je nismo povabili k sodelovanju pri tem, ker je jasno povedala, da to ni nekaj, kar si želi, in nama ni bilo več udobno. Zanjo to ni udarec, ampak učenje. Če nekdo javno spregovori, da nečesa noče narediti – slišimo. Lepo je bilo nadaljevati brez nje in te vloge, saj smo vedeli, kaj želi narediti Michael Patrick King in menimo, da je opravil odlično delo," je zaključila Sarah Jessica Parker.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Izbrali smo 10 najlepših parov belih superg, popolnih za letošnjo poletje

Priporočamo tudi: Severina je nosila nanavadne hlače, ki so ji odlično pristajale

Najbolj brano