Razkrita resnica o Camillini šali, da bo imel Archie, sin princa Harryja in Meghan Markle, rdeče skodrane lase

Notranji uslužbenci palače razblinili "nesmiselne" trditve, da se je Camilla šalila, kako bo nerojeni otrok Harryja in Meghan imel "rdečkasti afro", saj je vojvodinja Cornwallska z biografijo vpletena v spor o kraljevski spor.

Razkrita resnica o Camillini šali, da bo imel Archie, sin princa Harryja in Meghan Markle, rdeče skodrane lase - Foto: Profimedia

Kraljevi viri so zavrgli trditve, da naj bi se Camilla, vojvodinja Cornwallska, šalila s princem Harryjem, da bi bilo "smešno", če bi imel njegov nerojeni otrok z Meghan Markle "rdečkaste afro lase".

Podžigajoče trditve so bile objavljene v novi knjigi Toma Bowerja, ki je brez zadržkov: Maščevanje: Meghan, Harry in vojna med zakoncema Windsor.  

Knjiga vsebuje trditve o vojni v osrčju kraljeve družine, strokovnjaki pa trdijo, da Meghan Markle prikazuje kot osebo, ki je našla ljubezen v princu Harryju - in izkoristila njegov status za svoje osebno napredovanje.

Bowerjeva knjiga opisuje Meghan kot "egocentrično, manipulativno in zahtevno", Harryja pa označuje za "razvajenega, slabo izobraženega, preprostega in zahtevnega". Pravi, da sta postala "agenta uničenja", vendar meni, da je bila le Meghan dovolj bistra, da je lahko izvedla načrt.

Odnosi med zakoncema Sussex in preostalo družino so si komaj opomogli, odkar sta leta 2020 prenehala delovati kot kraljeva družina in se preselila v Kalifornijo - poslabšali pa so se po tem, ko sta se leta 2021 odločila sedeti z Oprah Winfrey in streljala na kraljevo družino, vključno s trditvami o rasizmu in celo ignoriranju Meghan, ko naj bi bila ta noseča in samomorilska.

Zdaj je gospod Bower trdil, da je Camilla pripombe o bodoči pričeski Harryjevega in Meghaninega nerojenega otroka izrekla med pogovorom s Harryjem in njegovo družino o njegovem razmerju z ameriško igralko. Toda kraljevi viri, ki so govorili za MailOnline, so dejali, da je "ta predlog nesmisel". Hiša Clarence House tega ni komentirala. 

Susseška naj bi Oprah zatrdila, da je višji kraljevi uradnik, ki ga niso želeli imenovati, med pogovorom o Archieju vprašal tudi, kako 'temna bo njegova koža, ko se bo rodil'.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Modna dekleta dokazujejo, da so ti poletni čevlji vsako leto njihova prva izbira za vse priložnosti

Priporočamo tudi: Mojca Mavec ima novo pričesko! Poglejte, kakšno nosi sedaj

Najbolj brano