Princ William vse te mesece bije skrivni boj: Razkrili, kaj se od začetka leta dogaja za vrati palače

14. 5. 2024
Princ William vse te mesece bije skrivni boj: Razkrili, kaj se od začetka leta dogaja za vrati palače (foto: Profimedia)
Profimedia

Prvi meseci letošnjega leta so bili za britansko kraljevo družino težki, največja bitka pa še vedno traja. 

Začetek letošnjega leta je na družbenih omrežjih nedvomno zaznamovalo eno vprašanje – kam je izginila Kate Middleton?

Po januarski operaciji valižanske princese in soproge princa Williama se ni pojavila v javnosti, zavrnitev kraljeve družine, da bi pojasnila, kaj se z njo dogaja, in kontroverzne fotografije, ki so se pojavile v medijih, pa so spodbudile številne teorije zarote.

Ugibanja so se, čeprav ne povsem, ustavila, potem ko je konec marca v kratkem videu izjavila, da ima raka, pa je tudi po tem nismo videli, saj se je posvetila zdravljenju.

Njen mož princ William se je ves ta čas občasno pojavljal na javnih dogodkih in bil videti dobro razpoložen, a People zdaj piše, da mu ni bilo lahko, ves svet je ugibal, kje je njegova žena in kaj se z njo dogaja.

Po besedah ​​vira blizu britanskega prestolonaslednika je bil William zaradi tega "pretresen in besen".

"William ima močan duh, včasih trmast. To in njegova osredotočenost na družinsko življenje mu bosta dali moč, da to premaga," pravi kraljevi biograf Valentin Lou.

Mimogrede, tuji mediji pišejo, da je princ William v teh težkih trenutkih zelo zaščitniški do svoje žene, zato ne bo dovolil, da bi jo njegov brat princ Harry vznemiril.

Kraljevi biograf Christopher Andersen je za Fox News povedal, da sta bila "princ Harry in Kate včasih zelo blizu, zato je Harryja strašno prizadela novica, da ima raka". Kot je poudaril, bi princ rad obnovil svoj odnos s Kate Middleton, a "na žalost ni videti, da bi bil William pripravljen bratu dovoliti, da bi se zbližal z bolno ženo." 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To ne more biti slučajno! Potem ko je zavrnil snidenje s princem Harryjem, mu je kralj Charles zadal še en boleč udarec

Priporočamo tudi: Po 3 neprijetnih presenečenjih stekel v objem Meghan Markle: Princ Harry hitro zapustil Britanijo

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk