Princ William in Kate Middleton sta imela v Windsorju čustveno srečanje s princem Harryjem in Meghan Markle

Will naj bi povabilo poslal tudi Harryju in Meghan. 

Princ William in Kate Middleton sta imela v Windsorju čustveno srečanje s princem Harryjem in Meghan Markle - Foto: Profimedia

Odkar se je javnost začela zavedati kraljevega razkola med princem Harryjem in princem Williamom, strokovnjaki, neimenovani poznavalci in obupani kraljevi oboževalci na družbenih omrežjih ugibajo, kaj bi bilo treba storiti, da bi med bratoma prišlo do sprave. Med temi ugibanji so bile tudi družinske tragedije, kot je smrt njunega dedka, princa Philipa, in drugi žalostni trenutki, kot je 25. obletnica smrti princese Diane. Ni presenetljivo, da se je ob novici, da je umrla kraljica, spet začelo govoriti o tem, da bosta morda Harry in Will spet skupaj.

"Mislim, da obstaja upanje, da bo to sprožilo nekakšno spravo med tema dvema bratoma, ki sta bila zadnjih 18 mesecev resnično brata v vojni," je dan po kraljičini smrti za Entertainment Tonight povedala kraljeva strokovnjakinja Katie Nicholl in priznala, da je spor med Williamom in Harryjem "postal zelo pomemben del pripovedi" o kraljevi družini.

Čeprav ne moremo iti tako daleč, da bi kraljevski spor razglasili za končan, pa sta se William in Harry v soboto na zelo javen način zbližala, ko sta skupaj z ženama Kate Middleton in Meghan Markle stopila ven in pozdravila dobre želje, zbrane pred Windsorskim gradom. 

To je bilo prvo javno srečanje (nekdanje) četverice, odkar sta Harry in Meghan v začetku leta 2020 zapustila kraljevo družino. Na fotografijah z improviziranega nastopa je videti, da se Harry in William sprehajata tesno skupaj in da se pogovarjata - kar je že samo po sebi velik korak. 

Sprehod po Windsorju (in to, da bi bil dogodek v znamenju Fab Four), je bila menda Willova zamisel. People je poročal, da je Kensingtonska palača sporočila, da je William povabil Harryja in Meghan, naj se pridružita njemu in Kate pri pozdravljanju množice v Windsorju, in da je kraljevi vir povedal, da je novi valižanski princ menil, da je to "pomemben izraz enotnosti v neverjetno težkem času za družino".

Will, Harry, Kate in Meghan so si v Windsorju ogledali poklone, ki so jih pustili žalujoči in dobri želje, in bili med izletom na trenutke očitno čustveni. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To so zadnje fotografije kraljice Elizabete: Posnete le dva pred smrtjo, videti pa je bila modrikasta in shujšana

Priporočamo tudi: Kate Middleton po kraljičini smrti dobila nov kraljevi naziv. Se bo spremenil tudi naziv Meghan Markle?

Najbolj brano