Princ Harry v napovedniku dokumentarne serije obtoži palačo, da je v javnost izdajala zgodbe: "To je umazana igra"

Prvi del serije izide 8. decembra, drugi del pa 15. decembra.

Princ Harry v napovedniku dokumentarne serije obtoži palačo, da je v javnost izdajala zgodbe: "To je umazana igra" - Foto: Profimedia

Za začetek je Netflix pravkar potrdil, da se bo serija začela predvajati 8. decembra, o čemer je že poročalo več medijev. Vsaj prve tri epizode - drugi del serije bo na sporedu teden dni pozneje, 15. decembra.

Poleg tega je bil objavljen še en napovednik, ki je še bolj dramatičen od prvega. V napovedniku Harry pravi: "V družini vlada hierarhija. Veste, zgodbe se spuščajo v javnost, vendar se tudi podtikajo. "

Slišimo ga tudi, kako pravi, da je "to umazana igra", in dodaja: "Bolečina in trpljenje žensk, ki se poročajo v to institucijo, ta norišnica ... Bil sem prestrašen, nisem želel, da se zgodovina ponovi."

Poleg napovednika je Netflix objavil tudi naslednji opis oddaje:

V poglobljeni dokumentarni seriji brez primere vojvoda in vojvodinja Susseška delita drugo plat svoje odmevne ljubezenske zgodbe. V šestih epizodah serija raziskuje skrivne dni njunega zgodnjega dvorjenja in izzive, zaradi katerih sta se počutila prisiljena umakniti iz svojih polnih vlog v instituciji. S komentarji prijateljev in družinskih članov, od katerih večina še nikoli ni javno spregovorila o tem, čemur so bili priča, ter zgodovinarjev, ki razpravljajo o stanju britanske skupnosti narodov danes in odnosu kraljeve družine z mediji, serija ne osvetljuje le ljubezenske zgodbe enega para, temveč riše sliko našega sveta in tega, kako ravnamo drug z drugim. Serija Harry in Meghan režiserke Liz Garbus, ki je prejela priznanje kritikov, dvakratno nominacijo za oskarja in nagrado emmy, je še nikoli viden pogled na enega najbolj obravnavanih parov v zgodovini.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Lopez nosila "čarobne" bele pajkice, ki pod njimi ne razkrijejo prav nobenih nepravilnosti ali robov oblačil

Priporočamo tudi: Ta trend oblačenja, ki ga je težko nositi, je kljub temu ta hip najbolj zaželen. Si upate?

Najbolj brano