Ta trend oblačenja, ki ga je težko nositi, je kljub temu ta hip najbolj zaželen. Si upate?

Malo črno obleko zamenjala prosojna alternativa.

Ta trend oblačenja, ki ga je težko nositi, je kljub temu ta hip najbolj zaželen. Si upate? - Foto: Profimedia

Vse so jo vuljubile, od Kate Moss do Belle Hadid in Emily Ratajkowski. Prosojna obleka je popolna drzna alternativa mali črni obleki. Edino pravilo? Drznite si! Da, zvezdnice na rdeči preprogi prisegajo na ta težko nosljiv, a zelo učinkovit trend. Privlačnost, ki prihaja tudi neposredno z modnih brvi, saj so številne hiše to sezono predlagale svojo različico, kot so Acne Studios, Alaïa ali Bottega Veneta.

Acne Studios pomlad in poletje 2023

Bottega Veneta pomlad in poletje 2023

Kar zadeva zvezdnike, je bila Kate Moss na ulicah New Yorka opažena v prosojni obleki Saint Laurent Anthonyja Vaccarella, Bella Hadid pa prejšnji mesec v 100-odstotno prosojni čipkasti obleki. Kako zvezdniki sprejemajo ta novi modni dodatek? Odgovor v slikah.

Emily Ratajkowski v dolgi obleki

Emily Ratajkowski je na dogodku Swarovski v New Yorku v dolgi črni obleki z globokim dekoltejem poskrbela za vročino.

Kate Moss v obleki Saint Laurent Anthonyja Vaccarella

Potem ko se je to jesen odločila za dolgo boemsko obleko, nato pa se je na zadnji reviji Saint Laurent Anthonyja Vaccarella na svoj način vrnila k mali črni obleki, Kate Moss zdaj izbira prosojnost. V Muzeju moderne umetnosti v New Yorku je zvezdnica modnih brvi nastopila v svileni obleki iz druge kože, ki je bila povsem prozorna in je razkrivala njene sanjske obline.

Bella Hadid v čipkasti obleki

Bella Hadid je oktobra za svoj rojstni dan pripravila modno revijo, vredno njenega statusa modela in modnega navdiha celotne generacije. Bella Hadid, ki je na zadnjem tednu mode pomlad/poletje 2023 prevladovala na številnih modnih brveh, kot so Coperni (obleko so ji naslikali na telo), Thom Browne, Chloé in Sacai, je izbrala 100-odstotno čipkasto obleko prosojnega videza. Ta model je kombinirala z usnjeno jakno XXL, ki jo je nosila na lahkoten način, in torbico Amina Muaddi.

Rita Ora v obleki Jacquemus

Rita Ora je znana po svojem drznem modnem okusu, ko se pojavi na rdeči preprogi. Spomnite se, da se je leta 2017 odločila za kopalni plašč in brisačo, ovito okoli glave, vse skupaj pa je kombinirala z dragocenim nakitom Lorraine Schwartz. Letos je na podelitvi nagrad Glamour Women of the Year 2022  nosila črno maksi obleko Jacquemus s povsem prozornim vratom, značilnim za devetdeseta leta.

Emily Ratajkowski v krep obleki

Emily Ratajkowski se na vsakem nastopu odloča za drzne silhuete z igro prosojnosti in izrazitimi kroji. Priznava trende iz leta 2000, vključno z mrežastimi in cevastimi oblekami. Njena najnovejša modna muha? Popolnoma prozorna obleka, ki jo je nosila na ulicah New Yorka.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Letizia Ortiz čudovita v plašču, popolnem za praznični december

Priporočamo tudi: Čudovita Kate Middleton odeta v čokoladno rjav plašč in ujemajoče se škornje. Popoln videz za konec jeseni!

Najbolj brano