Prevarani Pattinson se le postavlja na noge

Robert Pattinson, čedni "vampir" iz filmske sage Somrak, se je prvič po javnem razkritju, da ga je Kristen Stewart varala, pojavil pod žarometi.

Prevarani Pattinson se le postavlja na noge

Gostoval je v pogovorni oddaji Jona Stewarta The Daily Show, šaljivi voditelj mu je ponudil sladoled za tolažbo in dejal, da "kot dve punci klepetata o razhodu".

A Robert, ki je bil na snemanju oddaje menda vidno živčen, ni želel neposredno spregovoriti o škandalu, je pa na Stewartovo ugotovitev, da se konec zveze včasih zdi kot konec sveta, odgovoril: "Res je." Občinstvo se je odzvalo z vzdihom sočutja, poroča People.

Kasneje se je Pattinson sprehodil po rdeči preprogi na premieri svojega novega filma Cosmopolis, podpisoval avtograme in se oboževalcem zahvalil za podporo.

Zadnjih nekaj tednov se je 26-letni zvezdnik "skrival" na ranču kolegice in prijateljice Reese Witherspoon v Kaliforniji in kljub temu, da naj bi najprej načrtoval odpoved promocijskih nastopov za Cosmopolis, se je zdaj očitno odločil drugače.

Ameriški tabloidi so v dneh po razkritju, da je Pattinsona dolgoletna spremljevalka varala s poročenim režiserjem Rupertom Sandersom, poročali, da je mladi britanski igralec "popolnoma obupan".

Tako Stewartova kot Sanders sta kmalu po izbruhu škandala objavila javni opravičili zaradi skoka čez plot.

Povzeto po People.com; foto: Guliver Image/Getty Images

Najbolj brano