Polemika se nadaljuje: Toliko je stala karibska turneja Kate Middleton in princa Williama. Ob visoki vsoti boste ostali brez besed

Od marca 2022, ko sta se princ William in Kate Middleton odpravila na kraljevo turnejo 2022 po Karibih, je minilo že več mesecev, a govorice o njunem potovanju še niso ponehale. V zadnjih dneh so bili razkriti stroški potovanja Kate in Williama na Karibe, ki je bilo po poročanju revije People najdražje potovanje v tem letu. Ta novica je sprožila veliko razprav. Vrtoglavo visoko številko izveste v fotogaleriji.

Slika 1/3

Med kraljevo turnejo sta nas prepričala videz Kate Middleton in Williamova spretnost, vendar v posebej občutljivem trenutku za britansko monarhijo ni manjkalo polemik. Pred nekaj meseci je bila na kraljičinih posestvih razglašena republika Barbados, sledile so zahteve Belizeja, Jamajke in Bahamov, ki so tudi med kraljevim potovanjem izrazili nestrpnost do svoje kolonialne preteklosti in zahtevali gospodarsko odškodnino ter neodvisnost od krone. To je bila najdražja turneja kraljeve družine v zadnjem letu, natančen strošek preverite na naslednji fotografiji.

Profimedia

Najbolj brano