"Pa se odselite!": Meghan in Harry spodbujajo k selitvi iz Kalifornije, ko zakonca iščeta "zasebnost"

20. 10. 2022
"Pa se odselite!": Meghan in Harry spodbujajo k selitvi iz Kalifornije, ko zakonca iščeta "zasebnost" (foto: Profimedia)
Profimedia

Kraljevi komentatorji trdiljoi, da vojvoda in vojvodinja Susseška živita v "akvariju" slavnih in da bi se morala preseliti nekam "bolj oddaljeno", če želita več zasebnosti.

Meghan Markle in princ Harry bi si po navedbah domačinov iz Montecita lahko omislila novo hišo. Vojvoda in vojvodinja Susseška naj bi razmišljala o selitvi iz 11 milijonov funtov vrednega dvorca, ki sta ga kupila nekaj mesecev po selitvi v ZDA. Čeprav zakonca Sussex svoje morebitne selitve nista komentirala, se domneva, da par išče več zasebnosti, saj so v njuni soseski priča kriminalu na nepremičninah. 

Po poročanju Santa Barbara News Press Meghan in Harry razmišljata, da bi zapustila svoj dom z devetimi spalnicami in se preselila v bližnjo sosesko, ki ima "zbirko večmilijonskih dvorcev s kilometri konjskih poti in zasebno plažo".

Toda kraljevi komentatorji se sprašujejo, zakaj se vojvoda in vojvodinja odločata za življenje v Kaliforniji, ki je znana kot vroča točka za zvezdnike, če sta zasebnost in varnost zaskrbljujoči področji.

Zakaj zakonca vztrajata pri Kaliforniji?

Christine Ross in Christina Garibaldi, voditeljici oddaje Royally Us Weekly's, sta o morebitni selitvi zakoncev Sussex razpravljali v svoji oddaji. Vendar je gospa Garibaldi trdila, da Kalifornija morda ni pravi kraj za par, in predlagala, da bi se preselila nekam "malo bolj odmaknjeno". 

Povedala je: "V tem primeru bi bilo bolje, če bi se odločili za drugačen način življenja: "Zdi se, da si kupujeta zelo zasebno posestvo na ranču Hope v Kaliforniji in da sta ugotovila, da jima ta dvorec Montecito ne ustreza. Morda si želita več zasebnosti, morda iščeta nekaj malo večjega, morda jima niso všeč sosedje ..."

Gospa Ross je izpostavila zaskrbljenost Sussexov glede varnosti in dejala, da so se veliko pogovarjali o "klicih na policijo in veliko skrbi glede njihove varnosti in zasebnosti. Toda ta soseska je tako polna drugih slavnih osebnosti, da se morda paparaci res zlahka sprehajajo naokoli in ljudje se sprehajajo naokoli v upanju, da jih bodo opazili. "

"Počutijo se malce nevarno in kot v akvariju. Mislim, da bi bila ta nova hiša, ki jo morda kupujeta, lahko malo bolj izolirana - ne tako blizu toliko velikih zvezdnikov in bi jima omogočila malo več zasebnosti." 

Gospa Garibaldi je trdila: "Morda pa bi se potem preselili iz Kalifornije in odšli nekaj malo bolj odmaknjeno. Če si želita zelo zasebnega življenja, morda Kalifornija ni pravi kraj za to."

Meghan in Harry trenutno živita v zvezdniški enklavi Montecito, kjer živijo Ellen DeGeneres, Jennifer Aniston in Oprah Winfrey. Območje je bilo nedavno tarča vlomilcev, specializiranih za kazniva dejanja zoper premoženje visoke vrednosti. 

Zaradi tega je šerif v Santa Barbari namestil šest kamer za prepoznavanje registrskih tablic na tem območju. Združenje Montecito je lokalnim prebivalcem po elektronski pošti poslalo sporočilo, da bodo kamere nameščene "kot odgovor na premoženjski kriminal visoke vrednosti, ki smo ga doživeli v zadnjem času".

Do tega prihaja le nekaj mesecev po tem, ko je bilo razkrito, da je bila policija maja v samo 12 dneh opozorjena na dva preplaha vsiljivcev v Meghaninem in Harryjevem dvorcu. Zakonca Sussex naj bi bila doma s svojima otrokoma - triletnim Archiejem in enoletno Lilibet -, ko so se sprožili alarmi. 

Policijski zapisi kažejo, da so policisti dom obiskali 19. maja, na četrto obletnico poroke vojvode in vojvodinje, ob 17.44. Po drugi prijavi vsiljivca so se vrnili 31. maja ob 15.21; to je bilo približno v istem času, ko je štiričlanska družina zapustila Kalifornijo in se udeležila praznovanja kraljičinega platinastega jubileja v Londonu. Oba vdora je policija zabeležila kot vdor na ozemlje, kazniva dejanja zoper premoženje in "sumljive okoliščine".

Poročali so tudi, da je policija v Santa Barbari v zadnjih 14 mesecih prejela šest varnostnih klicev na dom Sussexovih.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Nostradamus napovedal, da bo princ Harry postal kralj

Priporočamo tudi: Poravnava Sonca in Venere 22. oktobra bo pretresla vaše ljubezensko življenje: Kaj ta intenziven aspekt prinaša v vaše znamenje?

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk