Oboževalci na kronanju ujeli Harryjev strupen pogled princu Williamu in njegovi družini

10. 5. 2023

Kljub temu, da so se kraljevi sorodniki ponovno zbrali na veliki dan, brata menda nista spregovorila niti besede. Njun leden odnos so opazili tudi številni oboževalci in kraljevi strokovnjaki. Harry je Williamovi družini namenil kar nekaj surovih pogledov. Fotografije si oglejte v fotogaleriji.

1 / 4
Profimedia

V nadaljevanju si oglejte skupne fotografije Harryja, Williama in Kate na kronanju kralja Charlesa ter ujemite Harryjev leden pogled.

Princ Harry, princ William in princesa Catherine so se ponovno zbrali v Londonu na kronanju kralja Charlesa III. Vojvodinja Meghan se slovesnosti ni udeležila. Na prvih skupnih fotografijah trojice je Harry - v črni Diorjevi obleki - viden, kako med kronanjem sedi dve vrsti za valižanskim princem in princeso. Will in Kate sedita s svojima najmlajšima otrokoma, princeso Charlotte in princem Louisom, medtem ko Harry sedi v vrsti s sestričnima princeso Eugenie in princeso Beatrice. V vrsti med njima sedijo drugi starejši člani kraljeve družine, vključno s kraljevsko princeso Anno.

Kljub temu je ta trenutek prvo javno srečanje trojice po smrti kraljice Elizabete II. septembra 2022. Do tega dogodka prihaja tudi po tem, ko je Harry v svojih spominih Spare razkril velike družinske skrivnosti - mnoge so vključevale Williama in Kate. Harry je v knjigi med drugim razkril, kako sta ga kraljevi hiši naperili drug proti drugemu; v intervjuju po izidu spominov je dejal, da bi bila njuna mati, pokojna princesa Diana, žalostna, če bi videla, kakšen je njun odnos danes.

Harry je v knjigi Spare spregovoril tudi o Kate, pri čemer je osvetlil predvsem njen dolgoletni napet odnos z Meghan, za katerega je trdil, da je deloma posledica njunih različnih kultur.

Kraljeva družina se na Harryjevo knjigo ni dobro odzvala in kljub razkolu, ki med njima obstaja od kraljevega odhoda vojvode susseškega leta 2020, je kralj Charles na svoje kronanje povabil tako njega kot ženo Meghan. Po nekajtedenskem premisleku se je Harry odločil, medtem ko se je Meghan odločila, da bo ostala doma v Kaliforniji z njunima dvema otrokoma.

V nadaljevanju si oglejte skupne fotografije Harryja, Williama in Kate na kronanju kralja Charlesa ter ujemite Harryjev leden pogled.

Ne spreglejte:

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Od glamurja do kavbojk: Kate Middleton za zaključek svoje garderobe ob kronanju nosila svoje najljubše skinny cargo kavbojke

Priporočamo tudi: Obleka princese Charlotte s kronanja popoln "mini me" trenutek: S Kate Middleton nosili ujemajoči obleki in cvetlično tiaro

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan