"Ni bila kot druge": butler pripoveduje o prihodu Kate v kraljevo družino

Princ William in Kate Middleton sta se poročila 29. aprila 2011. 

"Ni bila kot druge": butler pripoveduje o prihodu Kate v kraljevo družino - Foto: Profimedia

Kate Middleton je od trenutka, ko se je pridružila kraljevi družini, osvojila srca osebja Buckinghamske palače. Po nepozabnem srečanju s princem Williamom na univerzi St Andrews leta 2001 se je bodoča žena najstarejšega sina Charlesa III. srečala s številnimi člani kraljeve družine. Kate Middleton in princ William sta šele šest let po srečanju naznanila zaroko. Od njune poroke leta 2011 je postala valižanska princesa ključna osebnost britanske monarhije. Mati princa Georgea, princese Charlotte in princa Louisa je na uradnih predstavah ali v zasebnosti palače zelo priljubljena.

"Ni bila kot drugi."

17. oktobra letos je bližnji prijatelj kraljeve družine razkril nekaj anekdot o času, ki ga je preživel z ženo princa Williama. Grant Harrold je bil več kot sedem let butler kralja Charlesa III. Moški, ki je zdaj star 44 let, je bil v službi, ko se je družini pridružila Kate Middleton. "Ni bila takšna kot drugi člani kraljeve družine," je povedal za The Mirror, "šalila se je in klepetala z osebjem."

Nato je dodal: "Všeč mi je bilo, da je Kate, ko je bila dekle princa Williama in še ni bila članica družine, ostala z mano in ostalim osebjem. Bila je zelo vljudna, prijazna in zabavna, veliko se je šalila."

Grant Harrold je Kate Middleton spoznal, ko je zapuščala univerzo. Princa Williama in njegovega dekleta se takrat spominja kot običajnega para: "Nista bila nič drugačna od drugih. To je noro reči, ko veš, kdo so, vendar je to resnica." 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Največji lažnivci med astrološkimi znamenji: 5 astroloških znamenj, ki nimajo težav z izkrivljanjem resnice, da dobijo, kar hočejo

Priporočamo tudi: Tjaša Železnik nosila izvrsten prehodni stajling (to modno idejo ji bomo ukradli)

Najbolj brano