Naveden razlog jima ne bo všeč! Zakaj kraljeva družina princu Harryju in Meghan Markle ni povedala, da ima Kate Middleton raka?

2. 4. 2024
Naveden razlog jima ne bo všeč! Zakaj kraljeva družina princu Harryju in Meghan Markle ni povedala, da ima Kate Middleton raka? (foto: Profimedia)
Profimedia

Princ Harry in Meghan Markle sta novico, da je Kate Middleton zbolela za rakom, izvedela takrat, ko je za to izvedel preostali svet. 

Britanska kraljeva družina princu Harryju in Meghan Markle ni povedala, da ima Kate Middleton raka, menda namenoma! Kot poročajo, jim niso povedali ničesar, ker jim ne zaupajo, trdi poznavalec kraljeve družine, poročajo britanski mediji.

Vojvoda in vojvodinja Susseška sta namreč za diagnozo princese Kate izvedela takrat, ko je ostala širša javnost, torej po čustvenem videu, ki so ga objavili na njunih uradnih kanalih.

Harry in Meghan naj bi zasebno stopila v stik s princem in valižansko princeso šele potem, ko je Kate v video sporočilu razkrila, da prejema "preventivno" kemoterapijo.

Strokovnjak za kraljevo družino Richard Fitzwilliams je za The Sun povedal, da verjame, da so stvari zamolčali, ker jim ne zaupajo.

"Seveda obstaja razlog za to, to je očitno. Med bratoma je globok razkol, to vemo, vemo pa tudi, da že mesece nista spregovorila. Razlog je v tem, da sta družini v zadnjih štirih letih povzročila nešteto težav in jima ne gre zaupati. William Harryju in Meghan ne zaupa z dobrim razlogom."

Meghan Markle in Harry sta bila med prvimi, ki sta spregovorila, ko sta izvedela, da ima Kate raka. Brat Kateinega moža Williama in njegova žena sta spregovorila kmalu po tem, ko je Kate razkrila svojo diagnozo.

"Želimo zdravja in ozdravljenja za Kate in družino in upava, da bodo lahko ohranili svojo zasebnost in mir," sta Harry in Meghan na kratko povedala za Harper's Bazaar v izjavi. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Prihaja v Veliko Britanijo, a ga kraljeva družina ne bo sprejela: Zakaj Kate in William ne načrtujeta snidenja s Harryjem?

Priporočamo tudi: Se Meghan Markle tako poskuša pobotati s Kate? Viri iz Kensingtonske palače razkrivajo, kaj se dogaja v zakulisju