Našle smo zapise izbrisanega bloga Meghan Markle!

V njih pa je zapisanih veliko zanimivosti, za katere slišimo prvič!

Našle smo zapise izbrisanega bloga Meghan Markle! - Foto: Profimedia

Ko je ljubezen med princem Harryjem in ameriško igralko Meghan Markle postala uradna, je uradno prav tako postalo, da temnolaska zapre svoj spletni kotiček The Tig.

Kot so zapisali tuji mediji, naj bi Meghan zelo motilo, da so mediji delčke njenega bloga uporabili za senzacionalistične članke in naslove, kljub temu pa je tudi po izbrisu na spletu ostalo še nekaj drobcev, ki jih je pred svojim kraljevim življenjem zaupala svojim sledilcem.

Ste pripravljeni?

Čeprav bloga zdaj na spletu ni več moč najti, tuji zapisi pričajo, da je šlo za blog s precej skromno vsebino. Na njem torej ni bilo moč najti bahaškega zapravljanja in gore torbic priznanih blagovnih znamk, saj je Meghan v veliko objavah rada poudarila svoje skromne začetke.

"Nedolgo od tega (približno deset let nazaj) sem na mojem bančnem računu imela le 40 dolarjev. Imela sem tako malo denarja, da skoraj nisem mogla na avdicije. Ne glede na to, sem uspela uživati v svojem življenju," je povedala.

Doživela je svoj mesec v slogu filma 'Jej, moli, ljubi'.

Na blogu je Meghan priznala, da jo je omenjena knjiga tako navdušila, da je svoje poletje nato preživela v Italiji! Enomesečni odmor od snemanja priljubljene serije 'Suits' je tako preživela v okolici Amalfija, saj je, kot je zapisala, v tistem trenutku potrebovala le družbo prijateljev, nekaj koktajlov in zvok morja.

Mimogrede, 'Jej, moli, ljubi' naj bi bila tudi njena najljubša knjiga.

Pred Harryjem je Valentinovo preživljala sama

Težko je verjeti, da je princesa Valentinovo še pred nekaj leti preživljala sama. Na njenem blogu je nato delila svoje misli glede odnosa samega do sebe in zapisala prigodo, ki jo je doživela s svojo soigralko serije Suits.

"Pred časom sem klepetala s soigralkama Sarah Raffetry in Gino Torres, in spomnim se, da sem bila v nekem čudnem obdobju. Ne vem, kaj točno je bilo, vem pa, da je bilo stoletja stran od tega, da bi sama sebe imela rada. Ena od njiju me je nato ustavila in rekla; 'Hej, govoriš o moji prijateljici. Bodi prijazna do nje! Ugotovila sem, da so me poskusile zaščititi pred samo sabo. Spoznala sem, da morem biti do sebe prijazna tako, kot sem do ljudi v moji bližini. Da se moram naučiti biti sama svoj Valentin" je zapisala. 

Obožuje kulinariko! In to zelo!

Kulinarika je bila namreč glavna tema njenega bloga, saj je na njem pisala tako o restavracijah, kot tudi o receptih in intervjujih.

Mami je napisala ganljivo pismo ...

Leta 2014 je mami napisala ganljivo pismo in dobili smo vpogled v to, kdo je v resnici mama Markle.

"Uhan v nosu. Inštruktorica joge. Socialna delavka. Svobodna duša. Ljubiteljica čipsa in limoninih tortic. In ko bo zaigrala pesem 'Call me,' pozabi na vse. Svoje boke bo zazibala v najbolj ljubkem plesu kar ste ga kdajkoli videli, tlesknila bi s prsti in razpustila svoje lase," je zapisala in se ji še zahvalila, da je tudi njo vzgojila v takšno žensko, kot je danes.

Strah jo je bilo objaviti svoj blog!

"Strah me je bilo. To vas bo morda presenetilo, ampak bodimo realni. Sem igralka. Poklicno se ukvarjam s tem, da ponavljam besede, ki so jih drugi napisali in jih delam resnične. Ampak tale Tig ... to sem bila ves čas jaz. Moje misli, moje besede, moje ljubezni, moja prepričanja. Če vam niso všeč, potem vam verjetno jaz nisem všeč," je zapisala.

Njeno srce je v Los Angelesu

Na blogu je večkrat pisala o svojem rojstnem kraju Los Angelesu.

"Ko sem odraščala v Los Angelesu sem vedno rada spremljala trende na področju fitnesa, prehrane in zdravega življenjskega sloga. Moje življenje v Los Angelesu je bilo vedno posvečeno negi mojega telesa in duha," je namreč zapisala.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Mila Kunis nas je presenetila s popolnoma novo frizuro!

Priporočamo tudi: Teh 6 astroloških znamenj ima izjemno razvito intuicijo

Najbolj brano