Napetost v kraljevi družini: Princ William besen zaradi primerjave Meghan Markle s princeso Diano

8. 6. 2024
Napetost v kraljevi družini: Princ William besen zaradi primerjave Meghan Markle s princeso Diano (foto: Profimedia)
Profimedia

Nedavna reakcija princa Williama prihaja po turneji Meghan Markle in princa Harryja po Nigeriji.

Turneja Meghan Markle in princa Harryja po Nigeriji je bila izjemen uspeh, vendar so kraljevi strokovnjaki par kritizirali zaradi "neuradne kraljeve turneje", ki odraža poglede palače in privržencev britanske kraljeve družine.

Za druge je Meghan s svojimi govori in drznimi javnimi nastopi izstopala kot močna osebnost. Opazili so jo tudi s preprosto zlato ogrlico, podobno tisti, ki jo je nosila princesa Diana.

Očitno je mati Williama in Harryja nosila isto ogrlico med enim od svojih potovanj leta 1990 s kraljem Charlesom.

Nedavno potovanje v Nigerijo naj bi močno razjezilo princa Williama, ki si je trenutno vzel odmor od kraljevih dolžnosti, da bi se osredotočil na zdravljenje raka svoje žene Kate. Zdaj vir trdi, da Williama "moti", kako se Megan "obnaša kot sodobna različica" njegove pokojne matere.

Vir Williamovo reakcijo na primerjavo Meghan z Diano opisuje kot "neokusno in žaljivo". Notranji vir, ki je govoril z revijo Closer, je dejal: "William Harryju ne želi vzeti pravice do praznovanja dediščine njune matere. Moti ga, kako se Meghan interpretira kot sodobna različica Diane, kar se mu zdi neokusno in žaljivo ne le njemu, ampak tudi Kate."

Profimedia

"Napetost s Sussexi vpliva na praznovanje zapuščine njegove matere, je vir še izjavil, da je William prizadet, ker Harry ni govoril z njim o njunih prihajajočih mednarodnih potovanjih. William je še posebej nezadovoljen, ker napetost med zakoncema Sussex vpliva na spomin na njuno mamo, zaradi česar se počuti izključenega iz vsega, saj ne more deliti svojih misli s Charlesom in Camillo," poroča Hindustantimes.

"Dejstvo, da napetost s Sussexovimi zdaj vpliva na praznovanje zapuščine njegove matere, je za Williama preveliko, vendar ni tako, kot da bi se lahko o tem zares pogovarjal s Charlesom in Camillo, ker obstaja očitna zgodovina z Diano, ki je bila odtujena od kraljeve družine, zato se na tem področju počuti precej osamljeno," razkriva vir.

Zakonca Sussex sta bila v sporu s kraljevo družino, odkar sta leta 2020 zapustila Združeno kraljestvo, svoje napade pa sta nadaljevala z ostrim dokumentarnim filmom Netflix in eksplozivnim intervjujem z Oprah Winfrey. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Takoj ko je bila razkrita njena skrivnost, je bilo ljubezni konec: Govorilo se je, da je to dekle Charlesova sorodna duša

Priporočamo tudi: Princesa Eugenie je dovolila redek vpogled v družinsko življenje in za to je imela poseben razlog

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač