Monaška princesa Charlène prekinila molk in spregovorila iz švicarske klinike

Vendar v njeni izjavi njen mož Albert ni omenjen.

Monaška princesa Charlène prekinila molk in spregovorila iz švicarske klinike - Foto: Profimedia

Po tednih molka se je Charlène ponovno oglasila iz švicarske klinike, kjer je od lanskega novembra. V svojem kratkem govoru v časopisu Le Parisien princesa ni omenila svojega zdravstvenega stanja in svoje družine. Žena princa Alberta se je zahvalila avtorjem francosko-japonske mange o šahu Blitz, ki so želeli, da se v njej pojavi v majhni vlogi.

Sodelovanje, ki ga je v celoti odobrila in celo pisno komentirala za Le Parisien. "Veseli me šesti izid Blitza, ki ga je čudovito pripovedoval Garry Kasparov, risal pa Daitaro Nishihara. Ideja o sodelovanju v pustolovščini Blitz me je takoj premamila in zahvaljujem se Cédricu Biscayu (scenaristu in ustvarjalcu, op. p.), da me je povabil v svet mange," je povedala princesa iz švicarske klinike.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cedric Biscay (@cedric_biscay)

Priznati je treba, da je nastop precej kratek. Štiri strani, na katerih gre zelo elegantna princesa s temnimi očali s svojim telesnim stražarjem v Casino de Monte-Carlo. Takrat sreča dva otroka (verjetno gre za njena otroka Jacquesa in Gabriello?), ki se veselita naslednjega šahovskega turnirja v kneževini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cedric Biscay (@cedric_biscay)

To ni prvič, da se na straneh stripa pojavi član kraljeve družine. Junija 2021 je bil v četrtem Blitzu predstavljen princ Albert, ki je izjavil, da ga je poklon "navdušil". "Ko se dogajanje odvija v Monaku, se mi zdi naravno in lepo, da lahko v zgodbo vključimo najvišje osebnosti kneževine," pojasnjuje 42-letni podjetnik Cédric Biscay, šahovski navdušenec. "Verjetno lahko pripomore k večji ozaveščenosti o mangi, vendar to ni komercialni pristop. Menim, da z vključitvijo novinarskih likov v mango pridobi verodostojnost žanr, ki je prepogosto obravnavan kot nekaj za otroke."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: "Bogato blond barva” je nov trend barvanja las: Daje razkošen videz, pričesko pa naredi bolj bujno in gosto

Priporočamo tudi: Uspešno prepreči pojav sivih las, spodbuja rast las in jih globoko neguje: To učinkovito olje ima moč, da v trenutku spremeni stanje las

Najbolj brano