Mnogim v oči padla ista podrobnost: Princ William se je po prvič po diagnozi Kate Middleton vrnil v službo

19. 4. 2024
Mnogim v oči padla ista podrobnost: Princ William se je po prvič po diagnozi Kate Middleton vrnil v službo (foto: Profimedia)
Profimedia

Valižanski princ se je vrnil k kraljevim dolžnostim in se prvič uradno pojavil v javnosti, odkar je njegova žena razkrila, da je zbolela za rakom.

Princ William, sin kralja Charlesa III in prestolonaslednik, se je po krajšem premoru vrnil k kraljevim dolžnostim.

Potem ko je njegova soproga Kate Middleton, princesa Walesa, objavila, da je zbolela za rakom, se je tudi sam umaknil iz javnosti, zato je družina veliko noč in počitnice svojih otrok preživela v podeželski rezidenci Anmer Hall.

V tem času so valižanskega princa s sinom princem Georgeom videli le na tekmi med Aston Villo in Lillom, danes pa se je vrnil k svojim kraljevim dolžnostim, torej delu.

Profimedia

Za prvi uradni nastop, odkar je bilo objavljeno, da ima Kate Middleton raka, se je princ William odločil obiskati dobrodelno organizacijo Surplus to Supper, ki razdeljuje hrano v Surreyu, in izkoristil priložnost za pomoč v kuhinji.

Princ je za svoj prvi delovni dan po skoraj mesecu dni, preživetem z družino, načrtoval tudi obisk mladinskega centra v zahodnem Londonu, ki hrano prejema od omenjene organizacije. Namen Williamovega obiska je "poudariti skupnost in vpliv organizacij na tem območju", so v torek sporočili iz Kensingtonske palače.

Profimedia

Po objavi njegovih zadnjih fotografij so se na družbenih omrežjih pojavili komentarji, da valižanski princ zadnje čase pospešeno izgublja lase.

"Sem samo jaz ali je imel pred nekaj meseci več las?", "Zaradi skrbi za Kate je še hitreje izgubljal lase", "Upam, da se valižanski princ drži, zdi se, da stres jemlje svoje cestnina« ... je nekaj komentarjev njegovih oboževalcev.

Profimedia

Kljub temu je princ William videti bolj ali manj tako, kot je bil na svojem zadnjem uradnem nastopu 19. marca v galeriji Millennium, lasje pa mu izpadajo že leta.

Tudi sam se je večkrat pošalil na račun dejstva, da postopoma pleša, pred kratkim pa je rad omenil, kako dolgo že dela pri Earthshot Awards.

"Gre za pobudo, ki sem jo sprožil pred dvema letoma, a na njej delamo že štiri leta. Ko smo začeli, sem imel še lase," je dejal valižanski princ. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: "Kmalu bosta morala priznati javnosti": Na dan prišle podrobnosti o slabem razmerju Meghan Markle in princa Harryja, zadnje fotografije povedo vse

Priporočamo tudi: "Mislila sta, da imata vsaj še nekaj let": Princa Williama in Kate Middleton "močno vznemirja" možnost, da se bosta povzpela na prestol

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk