Michelle Obama je končno razkrila, kaj se je skrivalo v razvpiti Tiffany škatli!

No, pričakovali smo nekaj drugega, ampak kljub vsemu lepo!

Michelle Obama je končno razkrila, kaj se je skrivalo v razvpiti Tiffany škatli! - Foto: profimedia

Že vse odkar je Melania Trump postala prva dama Združenih držav Amerike, nas je počasi- a precej vztrajno - žrlo vprašanje o tem, kaj se je skrivalo v modri Tiffany škatli, ki jo je Melania prinesla tedaj že nekdanji prvi dami Združenih držav, Michelle Obama.

V prvem intervjuju, ki ga je Michelle opravila po tem, ko sta s soprogom Barackom zapustila Belo hišo, je priljubljena nekdanja prva dama razkrila, kaj se je skrivalo v škali. V oddaji Ellen je namreč priznala, da je bila nad darilom zelo presenečena, saj ob takšnih dogodkih protokol navadno ne predvideva daril.

"Ob takšni priložnosti še nikoli nisem dobila darila, zato sem bila presenečena. Nisem vedela, kaj naj z darilom naredim, saj okrog nas ni bilo nikogar, ki bi mu darilo lahko predala. Spraševala sem se, ali naj se z darilom fotografiram, ali naj ga kam odložim," je povedala.

No, kljub drami, ki se je zgodila pred kamerami celega sveta, pa je Michelle naposled le povedala, da se je v paketu skrival preprost okvir za fotografije. Ja, to je to.

Michelle ga je sicer opisala kot 'ljubkega', ni pa razkrila, za kateri model okvirja gre ter ali ga je resnično uporabila za kakšno svojih družinskih fotografij.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Nakit te Slovenke je naše najbolj dragoceno odkritje zadnjega časa!

Priporočamo tudi: Tihi pokazatelj depresije, ki ga morda še ne poznate!

Najbolj brano