Meghan Markle "muči občutek krivde", čeprav je otroke pustila pri ljudeh, ki jim zaupa, pravi strokovnjak

28. 9. 2022
Meghan Markle "muči občutek krivde", čeprav je otroke pustila pri ljudeh, ki jim zaupa, pravi strokovnjak (foto: Profimedia)
Profimedia

Meghan Markle in princ Harry sta bila v Združenem kraljestvu na dobrodelnem dogodku, ko je 8. septembra umrla kraljica.

Vojvoda in vojvodinja Susseška sta ostala v Združenem kraljestvu, da bi se udeležila pogreba kraljice Elizabete, ki je bil 19. septembra v Westminstrski opatiji v Londonu. Do takrat sta bila zakonca več kot dva tedna odsotna od svojih otrok, Archieja in Lilibet, saj sta ju 4. septembra pustila v svojem kalifornijskem domu, da bi se udeležila dobrodelnega dogodka

Par se je udeležil podelitve nagrad WellChild v Londonu, ko je Harry izvedel novico o poslabšanju zdravja kraljice Elizabete.

Pred tem sta Harry in Meghan odpotovala v Nemčijo, kjer sta v Dusseldorfu začela odštevanje za igre Invictus Games.

Princ Harry se je takoj odpravil na Balmoral, kjer se je pridružil princesi Anne, princu Edwardu in princu Andrewu ter očetu in bratu, kralju Charlesu in princu Williamu, medtem ko je Meghan ostala v prestolnici.

Od takrat so par videli s preostalo kraljevo družino na različnih slovesnostih in tudi na kraljičinem pogrebu v začetku tega tedna.

Vir je povedal: "Meghan in Harry se skoraj takoj po pogrebu pripravljata na vrnitev v Montecito, kjer se bosta po več kot dveh tednih ločitve ponovno srečala z Archiejem in Lilibet."

"Otroka sta noro pogrešala in sta ju vsak dan videla preko FaceTime-a, vendar komaj čakata, da ju bosta po ganljivih nekaj tednih spet videla v živo in objela."

To je "najdaljši čas, ki sta ga preživela ločeno od svojih otrok," je vir povedal za revijo Us.

Archie, ki je zdaj star tri leta, in 15-mesečna Lilibet naj bi živela pri Meghanini mami Dorii Ragland v njunem domu Montecito v Kaliforniji.

Harry in Meghan sta v Združenem kraljestvu preživela težko obdobje, saj sta bila dolgo časa ločena od svojih otrok, hkrati pa sta morala po kraljičini smrti opravljati javne obveznosti.

Zagotovo pa je za Harryja in Meghan, ki sta morala odpotovati v Združeno kraljestvo na kraljičin pogreb, ločitev dobila novo razsežnost, saj sta v obdobju žalovana.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na črno barvico za oči, Maja Keuc - Amaya je izbrala tako

Priporočamo tudi: "Ženske, ki se poročijo v kraljevo družino, prevzamejo več bremena in plačajo veliko višjo ceno kot moški," piše strokovnjakinja za kraljevo družino

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan