Kraljici "ni prav", da družina Cambridge uporablja kraljeve helikopterje, in to jim je dala jasno vedeti

Kraljica je z njunimi leti med Anmer Hall in Kensingtonsko palačo "uradno nezadovoljna". 

Kraljici "ni prav", da družina Cambridge uporablja kraljeve helikopterje, in to jim je dala jasno vedeti - Foto: Profimedia

Kraljici naj bi bilo "neprijetno", da Kate Middleton in princ William v zadnjem času uporabljata helikopter.

Kraljevi novinar Richard Palmer je za časnik The Express povedal, da so "ranljivi, ker potem vidite slike družine Cambridge, ki leti s helikopterjem. Mislim, da so jih pri tem nekoliko omejili. Mislim, da je kraljica čutila, da ji je bilo neprijetno, če je celotna družina potovala s helikopterjem. Mislim, da se je v ozadju dogajalo nekaj več."

"Mislim, da je bilo nekaj uradnega nezadovoljstva zaradi količine časa, ki so ga Cambrigovi porabili za potovanja med Anmer Hall v Norfolku in Kensingtonsko palačo, njihovo londonsko rezidenco, z uporabo helikopterjev," je pojasnil Richard. "Ljudje v taboru Cambrigovih so rekli, da se to pravzaprav sploh ni dogajalo pogosto. Drugi ljudje pa so namigovali, da se to dogaja nekoliko pogosteje, kot si je želela kraljica."

Preberite še: Kraljica Elizabeta II. poklicala Kate in Williama, ker sta prekršila ta protokol

Kate Middleton je želela princu Georgeu dati drugo ime, a se je ta družinski član odločil drugače!

Menda je kraljica tudi "dala vedeti, da jo skrbi, da bi družna potuje s helikopterjem zaradi možnosti nesreče", zlasti ker je skupaj potovalo več prestolonaslednikov.

Cambrigejevi se bodo kmalu izselili iz svojega doma Anmer Hall in se preselili v Windsor, zato bodo veliko manj potovali in jim verjetno ne bo treba več tako pogosto skakati v helikopter. Torej ... problem rešen?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je razlog, zakaj princa Harryja in Meghan Markle skrbi, da bo Lilibet "izpisana iz kraljeve zgodovine"

Priporočamo tudi: Ste že slišali za fleksitarijansko dieto, ki je v top 3 najboljših na svetu? Uživajte manj mesa za večjo izgubo teže

Najbolj brano