Kraljica Elizabeta nekoč razkrila, kateri od otrok princa Williama in Kate Middleton 'vodi gospodinjstvo'

13. 6. 2024
Kraljica Elizabeta nekoč razkrila, kateri od otrok princa Williama in Kate Middleton 'vodi gospodinjstvo' (foto: Profimedia)
Profimedia

Težka je glava, ki nosi krono, kar pomeni, da bo princ George v prihodnjih desetletjih na svojih ramenih nosil kar nekaj težkih nalog. Toda za zdaj George ni tisti, ki bi vladala kraljevemu gospodinjstvu.

Po poročanju časnika The Mirror je kraljica Elizabeta nekoč razkrila, kateri od otrok princa Williama in Kate Middleton ima največji vpliv na njuno družino, pri čemer starost (in linija nasledstva) s tem nima nobene zveze. Čeprav bo George podedoval krono in ima princ Louis prednost, ker je najmlajši, je pravzaprav princesa Charlotte tista, ki vodi družinsko gospodinjstvo.

Že leta 2018 je Elizabeta mlademu dekletu Emily Clay podarila podpisano biblijo. Med njunim pogovorom je kraljica sladko vprašala, ali Clay 'skrbi' za njeno mlajšo sestro Hadleigh, na kar je dekličina mati odgovorila: "Ravno obratno." Elizabeta je povedala nekaj o medsebojni dinamiki kraljevih otrok: "Tako je tudi s Charlotte in Georgom," navaja Town & Country. 

Leto prej, leta 2017, je Middletonova na dogodku z mamo Samantho Burge priznala, da Charlotte nosi hlače v valižanskem gospodinjstvu. "[Vojvodinja] je dejala, da Charlotte zelo hitro odrašča. Ona je tista, ki je odgovorna," je razkrila Burgeova. "Obe imava dveletnika in oba vladata. To je bil malce mamin klepet."

Tudi nekdanja BBC-jeva kraljeva dopisnica Jennie Bond je leta 2023 za OK! povedala, da princeska trdno ve, kdo je, vendar se bo v prihodnjih letih zgledovala po starejših. 

"Charlotte se mi zdi precej samozavestna mlada dama, vendar se bo z dvema bratoma nedvomno zgledovala po svoji materi in drugih ženskah v družini - od prababice kraljice do svoje mame [Kate]," je dejala Bondova. "Vsi trije otroci imajo pravico, da se imajo za svoje starše za nekaj posebnega: George, ker je dedič, Charlotte, ker je edino dekle, in Louis, ker je najmlajši. Charlotte prihaja v starost, ko lahko resnično ceni materin smisel za slog in lahko skupaj delita 'dekliške' trenutke. Catherine je tudi odličen zgled, kako se obnašati kot starejši član kraljeve družine."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Harry potrjuje grozljivo govorico, ki kroži že leta: Zaradi tega, kar mu je povedal Charles, je milijon oboževalcev razočaranih nad Diano

Priporoačmo tudi: Znotraj 5 milijonov evrov vrednega dvorca staršev Kate Middleton

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač