Kate Middleton so pred napovedjo tretje nosečnosti posvarili, naj ne rodi še enega otroka

Vojvodinja Cambriška je prejela odprto pismo otroške organizacije le dva meseca pred napovedjo, da je noseča s princem Louisom.

Kate Middleton so pred napovedjo tretje nosečnosti posvarili, naj ne rodi še enega otroka - Foto: Profimedia

Vsak od treh otrok vojvode in vojvodinje Cambriške je s svojim prihodom povzročil ogromno navdušenja, saj je bilo na ulicah veliko Britancev, ki so čakali na novice kraljeve družine, ali pa so spremljali novice od doma. Čeprav si ju je težko predstavljati brez Georgea, Charlotte in Louisa - so Kate in Williama sprva svarili pred prihodom tretjega otroka.

Leta 2017 sta se Kate in William odpravila na turnejo po Poljski in Nemčiji. V času potovanja sta imela vojvoda in vojvodinja le dva otroka, štiriletnega Georgea in dveletno Charlotte, poroča MyLondon.

Med obiskom Varšave so kraljevi par obdarili z otroško igračo. Kate naj bi se obrnila k Williamu in dejala: "Morala bova imeti še več otrok!"

Kmalu po tem, ko je Kate na Poljskem svojemu možu povedala šaljiv dovtip, je bilo na vojvodo in vojvodinjo naslovljeno odprto pismo otroške organizacije "Having Kids". Predsednica in izvršna direktorica Anne Green Carter Dillard je zapisala: "Zgled, ki ga daje britanska kraljeva družina, je izjemno vpliven. Vaša razprava o večji družini odpira pomembna vprašanja trajnosti in pravičnosti. Velike družine niso trajnostne."

Anne je tudi trdila, da čeprav bosta George in Charlotte "zagotovo imela čudovito življenje ... tega ne moremo trditi za vsakega prihodnjega otroka".

Slaba dva meseca pozneje sta vojvoda in vojvodinja Cambriška sporočila, da je Kate noseča s tretjim otrokom. Kljub temu, da imata zdaj tri otroke, je nekoč med potovanjem na Severno Irsko neki oboževalec kraljeve družine zakričal na Kate: "Številka štiri?"

Vojvodinja Cambriška se je v odgovor pošalila: "Mislim, da bi bil William malo zaskrbljen!"

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Balerinke in nogavice: Nepričakovana kombinacija, ki bo obnorela modni svet

Priporočamo tudi: Tega zagotovo niste vedeli o odmevni modni reviji Dolce & Gabbana v Milanu, na kateri je imela pomembno vlogo tudi Kim Kardashian!

Najbolj brano