Najljubši kosi Kate Middleton

Pokukali smo v omaro trenutno ene najbolj aktualnih svetovnih modnih ikon, Kate Middleton.

Najljubši kosi Kate Middleton - Foto: GettyImages

Devetindvajsetletna Kate, bodoča princesa, ki je diplomirala iz umetnostne zgodovine, že od nekdaj kaže občutek za estetiko. Več kot uspešno usklajuje klasične trende in zapovedi angleške tradicije na eni strani in občutek za trende ter modno ustvarjalnost na drugi.

Nakit

Pogosto vidimo vpadljiv nakit in dolge ogrlice. Tokrat si je ob romantični in prosto padajoči bež oblekici okoli vratu omislila ekstravaganten dodatek s kamni.

Trenč

Rada ima tajlirane plašče in jakne. Na obisku fakultete za agrikulturo na Irskem je Kate nosila klasičen tajliran bež trenč z volani na robu, ki so poudarili njen romantični slog.

Džins

Urbano romantičen, predvsem pa sproščen videz. Za dobrodelno tekmo v polu je kombinirala ženstveno srajco, temno modre kavbojke ter usnjeno jakno.

Klobuk

Kate obožuje ekstravagantne dodatke, med njimi so priljubljeni tudi klobuki. Najraje jih nosi na slavnostnih prireditvah in porokah. Na poroki svojih prijateljev, ki se jo je udeležila s princem Williamom, je petrolej modro obleko kombinirala z črnim suknjičem in vpadljivim črnim klobukom.

Elegantno drzna

Drzno rdečo-črno kombinacijo je lepo uskladila s klasičnim in ženstvenim krojem jakne in krila. Primerno izbrana tajlirana kombinacija je ženskemu telesu lahko v velik plus.

Najbolj brano