Johnny Depp skočil čez plot z Evo Green

Prejšnji teden je tračarski svet zatresla novica, da se razhaja še en zvezdniški par, ki je veljal za trdnega in večnega – igralec Johnny Depp in pevka Vanessa Paradis.

Johnny Depp skočil čez plot z Evo Green

Čeprav še pred dnevi ni bilo jasno, kaj je zmotilo ljubezen slavnega para, ki ima dva otroka, 12-letno hčer Lily-Rose in devetletnega sina Jacka, je zdaj vse razkrito. Vzrok za ločitev naj bi bila 31-letna igralka Eva Green, ki naj bi ji uspelo zapeljati sicer vrsto let zvestega Johnnyja.

Devetintridesetletna Vanessa njegovega skoka čez plot nikakor ni mogla prenesti, zato je 40-letnega moža lepo postavila pred vrata. Deppova afera z nekdanjim Bondovim dekletom naj bi se začela na snemanju filma Dark Shadows.

Neimenovani vir je za RadarOnline.com povedal tudi, da se je Johnnyjev skok čez plot skoraj moral zgoditi, saj med njima z Vanesso že lep čas ni tako, kot bi moralo biti. Parček se po besedah vira ves čas prepira, Johnny pa se je že posvetoval z odvetniki, kako bi bilo najbolje končati razmerje z Vanesso. Ne želi medijskega pompa, želi si le mirno prekinitev. Glede na to, da sta skupaj preživela toliko let, naj bi bila Vanessa upravičena do polovice Johnnyjevega premoženja.

Najbolj brano