Johnny Deep: vpisan med prešuštnike?

Sled črne pike se je zarisala tudi na paru, ki je v Hollywoodu veljal za enega izmed najbolj trdnih. Johnny Depp naj bi prevaral svojo prelepo Vanesso Paradis s sodelavko Robin Baum. Fotografi so ju med poljubljanjem ujeli v Ameriki, medtem ko je bila Vanessa v Franciji ...

Johnny Deep: vpisan med prešuštnike?

“Vse to so laži in izmišljotine,’’

se je oglasil predstavnik za stike z javnostmi, ki dela za Vanesso Paradis.

Govorice, da je njena 13-letna zveza z Johnnyjem v krizi, so se začele širiti, ko so Johnnyja ujeli med sprehodom in poljubljanjem s sodelavko Robin Baum. Zanimivo pa je to, da se je Vanessa pred kratkim bala Angeline Jolie, s katero je Johnny snemal film Turist. Sicer je zatrjevala, da partnerju zaupa, a da se vseeno boji požiralke moških, kar Angelina definitivno tudi je. Angeline se še vedno drži etiketa, da je ‘požrla’ tudi Brada Pitta in ga tako speljala Jennifer Aniston. Baje naj bi Angelina Johnnyja nenehno klicala in spraševala, v katero šolo v Franciji naj vpiše otroke, in vabila njega, Vanesso in otroke na obisk, da bi se njihovi otroci igrali skupaj. Ko je Johnny izvedel za pisanje francoske revije Voici, je popolnoma znorel, a vsega skupaj le ni hotel komentirati.

Govorice o krizi pa je sprožil tudi Johnny, ko je v nekem intervjuju dejal, da Venesse ne misli zaprositi za roko, niti se poročiti z njo, ker naj to ne bi nobenemu izmed njiju karkoli pomenilo. ‘’Srečna sva v zvezi, kakršno imava zdaj, in nobene potrebe ne čutiva po tem, da bi morala ljubezen okronati še pred matičarjem. Najina zveza je tista, ki naju zapolnjuje,’’ pravi igralec, ki se je v Vanesso zaljubil v trenutku. ‘’V Vanesso sem se zaljubil na prvi pogled, čeprav mi je, ko sem jo prvič videl, kazala hrbet. Všeč mi je bil njen vrat, in ko se je obrnila ter me pogledala, sem vedel, da je ona tista prava.’’ In očitno je bila, saj imata danes že dva otroka, hčeko Lily Rose in sina Jacka.

Komu gre verjeti?

Čas bo pokazal svoje in upamo lahko le, da ne bomo priča še enemu razpadu zvezdniške ljubezni. Ena od igralk v filmu Piratu s Karibov je Johnnyja obtožila, da je želel spati z njo ... Ali je to res ali ne, pa žal ve samo on.


Sandra Bratuša, Story
fotografija Profimedia.hu

Najbolj brano