Jezikamo: Vicky, Beyonce, Celine

Ponedeljkov zvezdniški utrinek.

Jezikamo: Vicky, Beyonce, Celine - Foto: Fotografija Reddot

Victoria Beckham: "Privlačim le homoseksualce."

Spajsica Vicky je izjavila, da se heteroseksualnim moškim ne zdi več privlačna: »Vsi moški, ki sem jim všeč, so homoseksualci. To je resnica. Ne vem, zakaj jih tako privlačim, a občutek je obojestranski, saj so mi všeč moški, ki ljubijo moške.«

Komentirala je tudi prijateljstvo z Georgeem Clooneyjem: »Šele pred kratkim sva se spoznala. Bil je pravi kavalir in zelo je duhovit. Ima sijajen smisel za humor.«

Beyonce Knowles: noseča

Medijska namigovanja o nosečnosti slavne pevke so potrdili njeni prijatelji. Beyonce, ki se je prejšnji mesec na skrivaj poročila z Jay-Z-jem, se je kar precej zredila – po besedah njenih prijateljev zaradi blaženega stanja.

Zvezdnica ugibanj o nosečnosti ni hotela komentirati, toda že pred poroko se je govorilo, da je par pohitel pred oltar prav zaradi tega, ker pričakuje dojenčka.

Celine Dion: ponosna lastnica 3.000 parov čevljev

Kanadska pevka Celine Dion je razkrila svojo strast – popolnoma je obsedena z obutvijo. Bila naj bi ponosna lastnica skoraj tri tisočih parov čevljev. Zvezdnica pravi, da si enostavno ne more pomagati in si vsakič, ko se odpravi po nakupih, omisli vsaj en nov par.

Natančnega števila obuval, ki se skrivajo v njenih garderobnih omarah, ne pozna, ve samo, da je številka že zdavnaj presegla številko dva tisoč in se pridno bliža naslednji tisočici.

Nova

Fotografije Reddot

Najbolj brano